Birisinin köpeği ya da kedisi kumuna değil ortalığa dışkı yapmış. Temizlik robotu da tüm eve sıvamış. Robotları sokun bakalım hayatınızın her yerine. Şimdilik böyle tehlikeleri varken ileride canımızı tehlikeye atacak hale de gelecek bu örnekler. (şu an ilk aklıma gelen örnek sürücüsüz arabalar)
Değil bence. Bizde Ejder var misal gayet makul bir fiyattan almıştık. Tabi iki karış evi olan gidip üst model bir şey alırsa da bu da savurganlık olur. Zaten alırken metrekareye ve evinin yapısına göre alıyorsun. Çift parsel köşk gibi villada yaşayıp her kata da onlardan koyan birine evet zengin derim ama tabi 🙂
Mobilyalarınız süpürge için uygunsa alın. Yatağın koltukların dolapların altına girip süpürüp alıyor... efendim yatak altlarını he-man gibi kaldırıp süpürge ile temizleyeceğim belim çok kuvvatlı fıtık olmayı göze alıyorum diyorsanız almayı düşünmeyin. Ama mobilya altlarına güzelce girip süpürüyor. Islak bez özelliği ile siliyor. Yatak altlarında pamukçuk tozcuk birikmiyor. 3500e almıştık. İyi ki de almışız. Tabi ki diğer süpürge gene kullanılır. Ama baya işe yarıyor
Ben 1 sene önce çok uyguna almıştım (durumumuz orta diyebilirim) iyi ki de almışım, en faydalı yatırımım oldu diyebilirim. Şimdiki fiyatlarını gördükçe dudağıma uçuk çıkıyor 😅😅
Bizim var robot süpürgemiz ama zenginlik göstergesi olduğunu düşünmüyorum çevremdeki çoğu kişinin evinde var artık normalleşti fiyatı da öyle pahalı değil
Sadece yoğun tempoda çalışmayı ve ani gelen gelecek olan misafir için pratikte kullanım için üretilmiştir. Yardıma ek yardımcı olması zenginlerden daha havalı olan süpürgeyle ait 🙂🎉
Yok bee artık ihtiyaç o. Her gün her gün koca süpürgeyi ileri geri yapcan da belini ağrıtcağına haftada 1 kendin yaparsın 2 güne bir de robot çalışır misss
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani yeterince iyi süpürdüğünü düşünmüyorum. Dümdüz değil ki zeminimiz, halı var bazen battaniye seriyoruz, paspas var ıvır zıvır bir sürü şeyin üzerinden geçip yeterince iyi süpürebildiğini sanmıyorum köşeleri falan . Ofis işi gibi geliyor bana
Bu bizim evde işe yaramaz. Zenginlik göstergesi bize😂 bizim evde 2 günde bozulur bu 3 çocuk ev sürekli talan oluyor. Bunun yarısı kadar cisimler geziyor yerlerde bizim evde nasıl çekecek midesi almaz😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Neabot q11 nomo almayın kesinlikle. Ne alırsanız alın onu almayın. Nefret ettim.