Asıl benimle ev arkadaşı olan yandı yandı vallahi yandı. O yüzden şansızın önde gideni olur. Ben evde misal dağınık ortam göreyim ya evden kovarım ya da o evi temizler. He yapmıyor mu? O zaman saçından tutar zorla yaptırırım. Bulaşık yıkandı diyelim tezgah batmış valla bak yazarken bile şanterlerim attı ya. Aman aman istemez ev arkadaşı ben böyle iyiyim.
Hepsi konusunda şanslıdır. Güzel yemek yaparım. Çoğu türk yemeğini ve tatlılarını yapabiliyorum. Türk mutfağı dışında diğer ülke mutfaklarındanda bildiklerim var.(Meksika, İtalya, Fransa) Temizlik takıntım olduğu için her şeyi defalarca yıkar, silerim. Her şey temiz olduğundan emin olana kadar yıkarım. Kendi özel eşyalarıma gelince asla dokunamaz. Bu konuda katıyım. Ailem dahi olsa kitaplarım veya diğer herhangi eşyalarıma kimse dokunamaz , bakamaz. Germofobim var. Dokunursa beni çok kızdırabilir. Onun dışında iyi muhabbetim vardır. Gülerim , güldürürüm. Benimle zaman güzel geçer. Eğlenceliyim. Bunu sadece sevdiğim yakın bulduğum insanlara gösteririm. Aksi halde sevemediğim biriyse çok gıcık bir kızımdır. Ve aşırı çekilmez olabilirim. Haha İyi bir dostumdur. Dert dinlerim, sır tutarım ve morali hemen düzelten bir yapım var. Benimle ters düşmedikçe herkes iyi anlaşabilir. Sinirli halim fenadır.
Her soruda bir hitap türetiyorsun. İyi anlamda mı dedin kötü anlamda mı bunu bilemedim.😅 Kötü anlamda diyorsan bende sana çomar diyeceğim. Haha İyi anlamda diyorsan o halde ne diyeceğim bilemedim.😄 Ne isim taksam bulamadım bak.
Şimdi çakırın bir kaç anlamı var. Örnek vereceğim. Bunları zaten biliyorsundur. 1) Mavi hareli ela anlamında. (Göz rengi için) 2) Yeni olgunlaşmaya başlamış (Meyve)
Şimdi bu sebeple dedim. İyi anlamda mı söyledin yoksa kötü anlamda mı diye. Çomar için üzgünüm. Uygun bir kullanım olmadı evet haklısın. Kötü anlamda dediysen eğer dedim. Ama o anlamda denemişsin. Kusura bakma matadorcuk.
Şimdiki temizlik veya yemekte iyi olmak ev arkadaşımi şanslı yapmaz. soyle ki ben bu işleri hallediyorum diye o birşeye elini sürmezse birden o yeteneklerimi unutabilirim. Daha önce başıma geldi, evde öyle tipler vardı, bir süre kasıtlı temizlik yapmadım ta o kendi odam hariç, birisi söylene söylene yaptı. yemegi de anlaştık herkes kendine özel ayarladı. misal başka bı evimde hepimiz temizlik ve yemekten anliyorduk harika bir iliskimz vardı hala hatırladım güzel günlerdi👍
Yemek ve tatlı konusunda çok şanslıdır bence. Düzen konusunda da şanssızdır. Gastronomi okuduğum için ev arkadaşım güzel nasiplenirdi diye düşünmekteyim.
İkimiz içinde alanlarımıza çok dikkat ederim, kendisini rahatsız etmem sonuçta ortak alan paylaşıyoruz istemediği şeyleri yapmam, benim istemediğim şeyleri de onun yapmasına izin vermem. Sorumluluk alır, görev paylaşımı yaparım.