Çok yakınım bile olsa benim için sorun açıkcası. Mecburen kabul ederim ama aşırı bozulurum. Hazırlıksız yakalanmak hoşuma gitmez çünkü. 

Bana haber vermeden kimse bende kalacağına karar veremez. Öyle çat kapı gelip, ben sizde kalacağım da diyemez. Edep var adap var destur var. Ev sahibine saygı denen bir şey var sonuçta.
Cevap
13Cevap
Hiç sevmiyorum. Geldiler ve kaldılar
Edip etmemiz umurlatın da mı acayip?
Bunu düşünecek nezaket olmayan insana her kelam ziyandır
evet hiç hoş bir davranış değil
Müsait olup olunmadığını sormak aklına gelmemiş asla diyemem bu tarz insanlar bu işi bilerek yapıyor ve iyi niyetli olduklarını da sanmıyorum.
Etmiyorum artık, açıkça söylüyorum belli bir saat gelince herkes evine diye yol geçen hanına dönüyor yoksa 😂
Misafirin kim olduğuna bağlı. Sevgilin gelse problemler yaşadım ailemle dese almaz mısın şimdi. (Krizi fırsata çevirmek anlamında düşünülmesin)
Bana kimse gelemez çünkü kimse ev adresimi bilmez bilse bile gelemez kovarım. Böyle düşüncesiz bir davranışı kabul etmem mümkün değil

Böyle bir şey ise ederim...
Ederim yoksa kabalık olur diye ama aslında bu çok yanlış
Plansız programsız şeyleri hiç sevmiyorum bunu bildiği halde geliyorsa kusura bakmasın geri yollarım
Pov: Akrabalarım
Ederdim mecbur ama bu durumdan hoşlanmadığımı da belli ederdim
Bize geldi bi ara annem kaşlarını çattı hiç muhabbet etmedi yorganını önüne attı odaya çekildi adam sabah çıkmış gitmiş
Ederim yapacak bir şey yok
tabii mecbur
Acil bir durum varsa sorun değil
Ne kabul etmesi aw s*ktir ederim evimden
Ederim ama rahatsız olurum.
Yani yakınlığa göre değişir
Tabiki misafir misafirdir
Gelene Gelme diyemezsin
Musait yerim var evde, onemli değil.
Kovabilicek misin soru budur bence.
Öyle şey olmamalı kabul edemem açıkçası
ama insan nasıl git der ki :(
Habersiz yatıya gelecek kadar yüz vermem kimseye
helal be
Evet ederim
kişiye göre değiişir
Etmem
El mecbur... misafiri kabul etmemek yakışıkalmaz.
Hayır
Kabul etmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?