- Ailem: şu anda anahtarları var mı yok mu bilmiyorum tam olarak. - Üst komşu = Anahtarı kaybedersem, ya da acil bir durum olursa onlar kapıyı açabilsin diye. - Sevgilim = Çünkü onda olmayacaksa başka kimde olacak anahtarım?
Hayır, yok. Verebileceğimiz kişiler var mı? Var, evet. Teyzem, Halam, Dayım vs hepsine güveniriz. Çoğuyla içli dışlıyız. Evimizin anahtarının onlarda bulunmasında herhangi bir sakınca görmeyiz o yüzden.
Evde iki kişiyiz, üç tane anahtar var. Biri evde durur hep. Yani biri anahtarını unutsa bile diğeri var joker olarak. Onun için bir kişiye daha anahtar teslim etmeye gerek duymuyorum.
Bir tutam bøk ve elimize eldiven geçiriyoruz. Bøku tezgah da yayalım. Bøkumuzu açtık ve ortasına anahtarı yerleştirelim. Bøkumuzla üstünü kapatalım. Canımız çekerse bøktan bir kaşık tadarız. Neyse. Bøkumuz kuruduktan sonra onu başarabilirsen tezgahtan al. Ve yastığının altına koy geceleri rahat bir bøk kokusuyla uyuruz ve anahtar güvende olur. Tabi anahtarı sonra al alabilirsen ordanksskdkdkdiid
Yan komsular. Ben dogmadan once annem ile babamla cok iyi arkadaslarmis. O donemde kendi evlatlarini kaybedince beni kendi cocuklari yerine koydular resmen cok seviyorlar bizim aileyi bizde oyle. Onlarda var evin yedek anahtari