Bu şartlarda ikisi de hayal gibi.
En azından arsanız varsa mümkün.
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Prefabrik evler benim çok hoşuma gidiyor eğer normal evler gibi dayanıklı ve güvenilirse prefabrik ev almayı tercih ederim bunun dışında makul bir fiyata arsa alıp istediğin evi yaptırmak en güzeli apartman hayatı günümüzde çok berbat hale geldi bahçeli müstakil evde oturabilmeyi kim istemez..
Şöyle bir bilgi vereyim. 60'lardan sonra toplu konut dediğimiz apartman-yüksek bina sektörünün gelişmesiyle müstakil-bahçeli evler azalmaya başladı. 60 öncesinde müstakil evler çok çok çok daha fazlaydı. soruya gelecek olursak hayal gibi bence.
Yani satın almak bile çok zor bu devirde ne kendin yapması. Ama para sıkıntım almasa kendim yapmak isterdim.

Ev yapmak...
Eskiden beri hayalim, Rabbim nasip ederse inşaAllah bir gün yapmayı çok istiyorum.
Amin, inşallah herkese nasip olur bir gün...
Rica ederim...:)
Cevap
3Cevap
Bir şey satın alma aksiyonu giderek hayal olmaya başladı.
şimdi aslında bir tezat var ortada mortgage sistemi dünyada çalışana ev almayı kolaylıştırmak için varken bizde parası olana daha kolay kazanc elde ettırmek ıcın varlar gelısmıs ulkelerde konut yatırım aracı olmaz ama bızde yatırım aracıdır 50 daırenız varsa 51. yı alırsınız paranız yoksa asla alamazsınız ama paranız varsa daha alırken satmadan para kazanırsınız cunku kredı faızlerı yuksek gıbı gorunsede aylık taksıtlerını odeyebılır durumdakı ınsanlar ıcın ucuzdur cunku negatıf faızdır gercek enflasyon %100 konut kredisi % 24 lerde ise ortada daha alırken size verilmiş bedavadan bir %76 var demektir bu
İkisini de yapabilir durumdayım ama önceliğim ev almak. Ama hayal gibi duruyor. Çünkü memlekette ev bırakmamışlar amw
Aynen var olan evlere de yaklaşılmıyor...
Maalesef öyle bu durum nereye gider böyle...
Bence en sağlamı istediğin gibi yaptırırsın ayrıca yeni alınan bir çok evde işçilik, kötü malzeme gibi bir çok eksik çıkıyor...
Maddi imkan varsa yaptırmak en iyisi...
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?