Cama çıkıp bir hava alayım diyorum, karşı binadaki komşunun 180 koltukta uzanması ile karşılaşıyorum. İnsan akşam perdelerini neden kapamaz anlayamıyorum. Ben ışıkları açınca perdeleri hemen kaparım.
Karşı komşum akşamları bile perdelerini kapatmıyor, evin içini görüyoruz. Siz perdelerinizi kapatmaya dikkat eder misiniz?
Evet öyle diyor, kavga bile ettik ama kendi karısı perdeler açıkken askılı ile geziyor. İnsanlar gözlerini mi kapasınlar. Kıskanıyorsa kendi karısına söylesin. Millete saldırmasın.
Bende yazacaktım ama vazgeçmiştim; Özellikle bazı kadınlar izlenmeyi çok seviyor çok rahat davranıyorlar Kadın ruhunun beğenilme arzusunu anlayışla karşılıyorum ama bu şekilde biraz tuhaf gibi
Bizim karsi komşuda öyle bide pencerenin önünde hep oturur manzarada yok manzara olarak bizim binaya bakıyor galiba ben hiç sevmem pencere perdeli olacak çekilecek perde ev mahremdir millete gösterenler neden oyle yapıyor anlamıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet komple acan biri var burada kalliin olani ortmesekte ince olan hep ortuk bizde
İnsanlar neden utanır veya kimden neyi saklar ki anlamam Ben evde hep ciplagim istemeyen bakmasın bakan da beni rahatsız etmez herkes herseyi zaten biliyor neyi saklıyoruz ki
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Karşı komşum akşamları bile perdelerini kapatmıyor, evin içini görüyoruz. Siz perdelerinizi kapatmaya dikkat eder misiniz?