kolay sürüklenebilen başlık, hafif, kaliteli, ve çekim gücü yüksek..
elektrikli süpürge tavsiyesi
elektrikli süpürge tavsiyesi
Selam gadası 🙃
Şu an iyi bir dikey süpürge almak için dünya kadar para vereceksin. Kaldı ki kolunda ağrılar olacaktır. Onun yerine robot süpürge almak daha mantıklı olur. Çünkü;
Robot süpürge almak şu an için en mantıklı olan şeydir gadası. Adam akıllı bir süpürge almaya kalksan en aşağı 1500-2000 civarı para vereceksin. Ama iyi bir robot süpürge 2500-5000 arasında rakamlara satılıyor. En azından sen evde yokken evini tertemiz yapıyor. Ayrıca mop özelliği varsa yerleri bile siliyor. Sanma ki halı üzerindeyken mop işlemi devam ediyor. Öyle bir şey yok halının üstüne çıkınca mop özelliği devre dışı kalıyor. 250 ml suyla koca evi siliyor. Senin sildiğin kadar olmaz ama en azından yerde toz bırakmaz.
Robot süpürgeler wi fi ile çalışıyor diyorlar çok ınternet yer mi
Bir de tavsiye edecegin marka var mı acaba (çin malına güvenmiyorum da)
İnternet olursa kendi kendine çalışıyor. Yoksa sen çalıştırmak zorunda kalıyorsun.
Xiamio mop pro 2+3d olabilir
Merhaba,
Ben schaferın dik süpürgesini almıştım kampanyadan almıştım çok aramadan 230 liraya. Sık sık kullanırım ve tutuşu Çok rahat. Biraz sesi yüksek ama emiş gücü iyi.
Yine Arzumun dikey süpürgeleri de kullanıcı memnuniyeti konusunda oldukça başarılı ürünlerin arasında yer alır. Arzum yerli bir firma olduğu için ürünleri de fiyat balkondan uygundur.
Zaten uygun fiyatlı tavsiyelerdi ancak bir tık daha ucuzu olsun dersen zincir marketlere sık sık gelen fantom isimli süpürgeler de iyi. Arkadaşım 2013 yılında aldı, hala kullanıyor.
Yorumlarda gördüm, soran cin malı süpürge almanı tavsiye etmiyorum. Lütfen elektronik bir ürün alacaksan güzel bir ürün al. Zaten en basit robot bile 3 bin civarından başlıyor. Dilersen sana katalog ya da Instagram gram sayfası önerebilirim bu konuda.
Kaliteli kullanışlı hafif yerde rahat sürüklenebilen başlık (bu fantom da yok) bu özelliklerde arıyorum 3000 e kadar limit var
Canım bak bu marka çok iyidir, Dyson da iyidir ama edişin özellikteki makineleri özel günlerde 3500 e kadar inebiliyor. Bir tık pahalı. Ben şunu göstereyim
https://www.instagram.com/robx_turkiye/
Cevap
2Cevap
Dyson dik süpürge , süpürgelerin ferrarisidir bu konuda
Dyson çok iyi diyorlar
Alman markası al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar