Tepki dahi veremedim arkadaşlar çünkü beni kapıda karşılayıp iyi bir şey yapmış gibi sana bir süprizim var dedi. Sonra oturma odasını götürdü beni. Ben şok olduğum için dondum kaldım. "Böyle daha iyi oldu değil mi?" diye sorup durunca kırılır diye bir şey diyemedim. Bu arada şu an taşınma sürecinde oldukları için kayınpederim ile bizde kalıyorlar. Birinin evine bu şekilde müdahale etmek çok ayıp bir şey. Eşim bile annesi olduğu halde şok oldu. Bir şey diyemedik tabi ama içimizde patladı. Saygısızlık etmek istemiyorum, büyüğümdür. Ama şoktayım halaaaa daha.
İşten eve geldiğimde kayınvalidem tüm mobilyaların yerini değiştirmişti. Yaptığı doğru bir davranış mı?
Yaptığı doğru bir şey değil ama siz saygınızı koruyarak çok doğru bir hamle yapmışsınız. Bir ara yine eski haline getirirsiniz fakat ilişkileriniz bozulursa eski haline getirmek çok zor.
10-15 gün böyle kullanın, geri eski haline getirirsiniz böyle rahat olmadı deyip. geri gelmeyecek ve asla düzelmeyecek bir durum değil. yaptığı bence de hoş değil ama yaşlı ve evde misafir..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saygısızlık olmasın diye bir şey demediğini belirtmişsin ama bir şey dedin diye saygısızlık etmiş olmazdın. Saygı çerçevesinde sevmediğini ifade edebilirsin çünkü onun yaptığı büyük saygısızlık.
Evet doğru bir şey değil ama onu kırmaman harika bir hareket. Sizin mutlu olacağınızı düşünüp yapmış belli ki ve kötü niyet hissetmedim. Sonuçta ev eski haline gelir ama kalp kırılınca düzelmiyor.
Saygısızlık tabi ki etme ama gider gitmez eski düzenine dön. Tekrar gelip gördüğü zamanda eşin tatlı dille biz böyle seviyoruz anne diyip gönlünü kırmadan anlatsın. Çok ayıp bir şey yaptığı
Değil. Herkesin evinin düzeni kendine. Canı değişiklik yapmak istediyse gidip kendi evinde yapabilir. Senin evinin düzenine müdahalede bulunması yanlış.
Çok yanlış bir hareket orası sizin eviniz ama boş ver kalbini kırma yine de zaten geçici bir süre sizdelermiş önle gidince yine istediğiniz hale getirirsinizz üzülmeyin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir süre sabret bişey desen ne değişecek gidene kadar bekle sonra tavrını koyarsın