Yani temizlenir mi bilmiyorum?

Arkadaşlar okb hastasıyım ve sırf takıntılarım üzerine imtihan oldum resmen bazı sağlık sorunları üzerine 1 haftadır lavabo olayını iğrenç bir şekilde hallettim Yani doğru dürüst yikayamadim bile elimi ayağımı falan hep temiz tuttum ama dediğim gibi sağlık sorunları sebebi ile tuvalet sonrasi kendi temizliğimi yapamadım işte o sorun şimdi geçti işte ama lavaboyu yıkayıp duşa girip sonra banyoyu yıkayıp yeniden duşa girip yerdeki halıları kaldırıp nevreismleri yikayacagim koltukları sileceğim tüm mutfağı temizleyecegim işte oturduğum kanepeleri falan sileceğim örtüleri var zaten onları kaldırıp yıkayıp bir de koltukları yikayacagim sonra işte evin duvarlarını falan silip halıları yıkamaya göndereceğim sizce ev temizlenir mi bunları yaptıktan sonra bile temizlenmez gibime geliyor cidden 1 haftadır inanılmaz bir şekilde pis gezmek zorunda kaldım ne bileyim duşa da giremedim çünkü dediğim gibi sağlık sorunu ama düzelir mi bu durum inanın bilmiyorum yani bu ev temizlenir mi bunca şey sonrası
Yani temizlenir mi bilmiyorum?