Neden kötü düşünsün ya da evini temizlemiş olman neden saçma olsun. İçinden gelmiş, evi de dağınık olduğu için temizleme ihtiyacı hissetmişsin. Bizzat kendisi isteseydi az yesin kendine yardımcı tutsun derdim ama sen içinden geldiği için yapmışsın. 200 TL hesap ödemesine de takılma. Bu kadar kabarık bir hesabı ödeyeceğini bildiği halde seni o mekâna götürmüştür. İnan ki kendisi bile sıkıntı yapmıyordur bunu kendine.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet kesinlikle böyle düşündüğüm için çok yoğun bir hafta geçirdiğini ifade etmişti. Bende evde tek kalınca ortalığı biraz düzeltmek istedim o kadar :) teşekkür ederim empati kurabilmeniz kendimi iyi hissettirdi 😊
En İyi Cevaplar
Sen gibi sevgili insanın başına hayatta bir kere gelir ve başkada bulunmaz... O erkeği kıskandım... Ayrıca ettiğin işi görüp seni dışarıya çıkarmasıda büyük bi jest olmuş.. helal olsun ona... Sana da helal olsun... Allah mutluluğunuzu daim etsin
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel sözleriniz için amin inşallah hepimize :)
Soran+1 yılBende çok üzülüyorum üzüntüden yataklara düştüm 6 7 kilo verdim 1 ayda.. yiyemiyorum içemiyorum kahroluyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar detaylı düşünmek kafayı yedirtir. Neden kötü düşünsün ki ne düşünebilir ayrıca. Evini temizledin diye terörle mücadeleye mi şikayet edecek seni. Ayrıca 200 lira bu zamanda gayet makul bir yemek ücreti.
00 Yorumla
+1 yılBence süper olmuş. Ben olsam işte beni seven hatun diyip direk nikahı basardım yemin ediyorum. Sevgi denilen şey her zaman sözle olmaz herkes seni seviyorum der ama kimse icraate gelince kılını kıpırdatmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim insan için elimden geleni yaparım yoğun çalışıyor mutlu olsun istedim sabahta simit poğaça alıp kapısına gittim
- +1 yıl
Gerçek sevgi. Cidden uzun zamandır görmediğim bişey. Allah mutlu Mesut etsin gerçekten
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim :) sizde inşallah çok mutlu olursunuz
- +1 yıl
İnsallah teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Mükemmel olmuş çok düşüncelisin bana da bir gıdım verir misin... Böyle düşünceli insanlara bayılıyorum çok da iyi biri olduğuna aşırı eminin enerjin öyle
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzelim 😊
+1 yılBence seninki de onunki de düşünceli birer hareket 👍 Tabiki sık sık temizleme senin görevinmiş gibi davranır insan nankördür ama bugünlük hoş olmuş inşallah mutluluğunuz daim olur 🤗
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzelim :) bir kerelik yaptım çok yoğunda şu sıralar:) aşırı toplamadım elimden geldiğince işte
+1 yılNe kadar ince düşüncelisiniz... Keza sevgiliniz de öyle. Saçma niye olsun, kötü niye düşünsün ona pek anlam veremedim... Ne kadardır birliktesiniz?
13 Yorumla
Soran+1 yılBurada birkaç kişinin kaba tabirle söylediği gibi kendimi yarandırma ya da yamama gibi bir şey.. içimden geldiği için ufak tefek yapmak istedim. 9 aydır birlikteyiz. Çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Mutluluğunuz daim olsun inşallah... Bu arada, kulağınızı dışarıdan gelen veya gelecek olan eleştiri ve yorumlara tamamen kapatın... Üçüncü şahısların dahil olmasına da asla izin vermeyin. İlişkinizin sağlığı ve temeli için bu çok önemli. Mutluluklar. 🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimmm amin hepimize inşallah :)
+1 yılBence düşünceli bir haraket bu seni ezik veya yaranan bir insan yapmaz aksine düşünceli gösterir
22 Yorumla
Soran+1 yılYaranmaya çalışmışım güya birkaç arkadaş çirkin çirkin yorumlar yapmış anlam veremedim. Bir insanı düşünüp bir şey yapmam için sevmem yeterli. Teşekkür ederim bu arada :)
- +1 yıl
Sonuçta o sana dememiş içinden gelmiş senin. Bunlar anlamaz boş ver. Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden saçma olsun sevdiğin insana yardımcı olmuşsun neden kötü düşünsün bugün sana yarın ona bir birinizi seviyorsanız SLK ça düşünceler olmaz asla sonuçta herşeyinizi paylaştığınız insanlarsınız
26 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum dışarı çıkıyoruz. Arabayla eve bırakıyor. Benzin parası bile olmuş .. para kolay kazanılmıyor emek işte.. uzak bir de evlerimiz. Fırsat oldu içimden geldi yaptım bende 😊
Cevap sahibi+1 yılHizmetçimisin sen diyen yorumlar olabilir sen bu zihniyeti bozuk insanlara aldırma eğer ki aldırırsan seninde zihniyet bozuk derim neden hizmetçilik olsun sonuçta mutluluğu paylaştığınız insanlarsınız ne olmuş işin ucundan el atıp yardım etmiş sen bencillik yapmadın diye hizmetçi mi oldun yani Sevgi demek emek demek yarın hasta olsan o sana çorba yapıp sana bakacak üzülecek diğer gün o hasta olsa sen ona bakacaksın adı üstünde bereber üzülüp beraber ağladığın insan burada sorman bile çok ama çok yanlış ha sana hizmetçi diye tabir kullananlar varya ben onların taaa onlar hayatları boyunca bir şey elde edemez ler hiç bir zaman itibar görmez ler çünkü beyin yok beyni olamayan insanlarınin ne dediği umrumda olması n
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum sevgi emeği de yanında getirir. Uygun zamanımda fırsatım varken ufak tefek şeyler yapıp yükünü hafifletmek beni de iyi hissettirir
Cevap sahibi+1 yılSen çok anlayışlı bir kadınsın senin gibi 3 beş tane daha kadın olsa inan bu hayat daha yaşanılası güzel olur bu devirde akıllı bencil olmayan anlayışlı kadına denk gelmek çok zor çocuk senin gibi anlayışlı birine denk geldiği için çok şanslı bu izlenimi veriyorsun ergence hal hareketleriniz kavlarariniz olmaz sizin ilişki de siz bu şekilde hep mutlu olurursunuz 👍
Cevap sahibi+1 yılBu devirde çoğu kadın eşler kocalarına sen niye eve geldin çalıştığın yerde yemek ye ben sana bakmak zorundamıyım ziktir git diyoloğu var erkekde altatınca eve gelmeyin çe suçlu oluyor sonra insanlar her zaman ektiğini biçer
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve bunu bu şekilde ifade ettiğiniz için ☺️ hayat müşterek dediğim gibi şu sıra zaten her şey fazlasıyla stresli.. insan birini benimsediğinde kendi imkanı yettikçe karşısın da insanı mutlu etmeye çalışıyor . Bir de yapı olarakinsanları mutlu etmeyi seviyorum. Gözlerinde ki memnuniyet bile iyi hissetmemi sağlıyor :)
+1 yılHoşuna gitmiştir bence kendi evin gibi düşünüp temizlemen
13 Yorumla
Soran+1 yılYoğun olduğunu söylemişti bana bende biraz ortalığı düzeltmek istedim :)
- +1 yıl
İyi yapmışsın eline sağlık 😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
+1 yılSaçma değil ama çok alıştırma valla sana kitler yoksa sürekli.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaha çok tatlısın sona doğru güldüm 😂 tamam teşekkür ederim😂
- +1 yıl
Doğrular bunlar efenim 😂
Ne demek ben teşekkür ederim 😂
+1 yılNe kadar güzel bir şey yapmışsın. Helal sana düşüncen çok güzel.
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına
Soran+1 yılHerkese örnek olsun diye paylaştım kılımı kıpırdatmasam daha kıymetli olurdum
- +1 yıl
Emin ol çok iyi olmak, fedakarlık yapmak, alttan almak hiçbir işe yaramıyor
Soran+1 yılÇok mutlu benden kurtuldu diye :) içim nasıl yanıyo nasıl anlatamam
- +1 yıl
Neden kendine bunu yapıyorsun beni sevmeyi gözüm olsa sevmem beni takmayanı neden takıp kendimi yıpratayım ki.. o şimdi mutlu olur ama ileryelen günlerde sen değil o üzülecek tam tersi olucak yani o yüzden şimdi kendini üzme senin kıymetini bilmeyen insanlar için
Soran+1 yılMutlu mutlu maça gitmiş hikaye atmış daha 1 ay bile anca olacak ayıp be.
- +1 yıl
Erkek bunlar bacım çok görmemek lazım işi bitene kadar varsın işine gelmediğin anda adın bile geçmez
bu onu ne kadar önemsediğini gösterir bence doğru yapmışsın
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Annesi gibi hissettirmişsindir. Erkekler iyi niyetli yapılan hiçbir şeye değer vermez. Ne zaman isterlerse ulaşıp kullanılacak sonra hayatlarından çıkarılabilecek basit insanlar olarak görürler. Böyle söyleyince kabul etmesi güç geliyor dimi? Acı acı tecrübe etmemen için görmezden gelme derim.
22 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi gibi hissettirdiğimi düşümüyorum fırsatım vardı ve çok yoğun olduğunu söylemişti birkaç şey yapmak istedim
Soran+1 yılHaklıymışsın içim yandı bu yorumu okurken..
+1 yılSevgilinin iş arkadaşı varsa bekar. Alırım bsjsjsn bu arada iyi yapmışsın ama sürekli tekrarlama bence sjjsjs bir kereden bişey olmazda
22 Yorumla
Soran+1 yılHaha😀 birkaç arkadaşımız var ama böyle beyefendiler mi bilmiyorum 😀
- +1 yıl
Olur olur yeriz jsjsjsnd
Hayır neden saçma olsun. İyilik etmişsin o değerini bilip tekrar uğraşmayalım diye dışarıya yemeğe götürmüş. Ne güzel!
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim 😊
+1 yılHayır saçma değil, sevgi herşeyi yaptırır insana seviyorsun ve evini temizlemişsin sevdiğin için hiç zor gelmemiş sana işte sevgi böyle birşeydir sadece temizlik konusu için değil her konuda sevginin etkisi budur
00 YorumlaGayet ince bi düşünce, ama yine de çok fazla yapma her şeyine de yardım etmeye çalışma. Bu sefer değersizleşirsin arada yap mutlu et
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez yaptım o da fırsatım olduğu için ve o da çok yoğun bir hafta geçirdiği için..
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim canım :)
+1 yılÇocuk parasına mi takılır içinden iyi ki seni bulmuşum gibi düşünceler veya hissler geçtiğini düşünüyorum iyi yapmışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim o kadar hesap ödemesini istemezdim. Para kolay kazanılmıyor sonuçta.. çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim başbaşa bir şey yapmanın bahanesi oldu umarım çok mutlu olursunuz..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜffffff. Yaranıcam diye hizmetçilik yapmışsın bir kadın olarak utandım. Kadınlık şovu olarak gündelikçilik. Parası var “kadın” tutarmış sevgilisine yaptırmak yerine
15 Yorumla
Soran+1 yılYaranmama gerek yok bende avukatım :) neden bu şekilde yorum yaptığına anlamadım. Gündelikçi olarak yine kadınlarımızı hedef alıyorsun sanırım üzücü... benden bir şey rica etmedi
Cevap sahibi+1 yılAvukat olmak için eşit ağırlıktan 5-10000e girmek yeterli. doktorlukla kıyas götürmez, sayısalcı olan mezuna kalırdın
Soran+1 yılKime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun :) bu kadar fesat olmayın kıskançlıktan nereye saldıracağını şaşırdın bence sen kolaylıklar diliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılNeyini kıskanayım üşenmesem şimdi girerim bi yerden hukuk okurum. Fakülte dolu. Neyse istediğini yap. İyi doktor bulmuşsun aman kaçırma yoksa parasal zorluk yaşarsın. Başarılar dilerim
Soran+1 yıl7 yıldır avukatım ve işlerim çok şükür iyi allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın :) yaşın kaç bilmiyorum ama biraz sakin olup kendi yolunda ilerleyebilirsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsorun evi temizlemek ile alakalı ama o kadar uzatmışsın ki adamın yaptığı işten, verdiği hesaptan bize ne.. olur da bu adamla evlenirsen ileride, rutin evini temizlemede o zaman görürsün.
18 Yorumla
Soran+1 yılBen karşılıksız içimden gelerek yaptığımı ifade etmek istedim o da yemeğe götürdü karşılığı olsun gibi o yüzden ifade ettim.. işinden de evinin dağınık olmasının sebebinin yoğun çalışmasından ötürü olduğunu fırsatı olmadığını ifade etmek istedim.
Cevap sahibi+1 yılozman, iyi yapmışsın, aferim. evcimen kızsın demekki, iyi ev kadını olur senden 🤷
Soran+1 yılAvukatım :) ama çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılyaa sana ne okudun diyemi sordum kardeşim yaaa.. bende elektrik elektronik mühendisiyim.
Cevap sahibi+1 yılev kadını olmana engelmi av olman?
Soran+1 yılİyi ev kadını olunca o yüzden söyledim sinirlenmenize gerek yok neyse iyi günler size
Cevap sahibi+1 yılav. sın ama, iyi temizlik yapıyosun🤷
Cevap sahibi+1 yılsinirlenmedim. klayve dili, malum🤷sanada iyi günler av. hn.
+1 yılBiri gelecek evimi temizleyecek ve ben onun hakkında kötü düşünücem daha nelerrr
15 Yorumla
Soran+1 yılYa hani şey düşünmesini istemiyorum şuna bak kendini yamamaya çalışıyor tarzı.. içimden geldiği için yaptım
- +1 yıl
Yok düşünmez sanmam ama her seferinde de yapma boş durmayayım dedim seni beklerken niraz evi topladım de konusu açılırsa hani sıkıldım bi şeyler yapayım dedim spontene gelişti gibi gibi
Soran+1 yılYoğun olduğun için yapayım dedim biraz... her seferinde yapmam zaten de cidden bu hafta çok yoğundu ve evi aşırı pisti temizleyemedim öyle üstten üstten aşırı pisti
- +1 yıl
Ee iyi yapmışsın işte kim olsa aynını yapardı minnettar olmuştur yanlış düşünmez merak etme
Soran+1 yılİnşallah
İncelik etmişsin ama çokta alıştırma kıymeti olmaz. Arada yap bence
113 Yorumla
Soran+1 yılBir kerelik yaptım ya 9 aylık ilişki
Soran+1 yılCovid olduğu zaman çorba filan taşıdım evine kavanozlarla :)
Soran+1 yılÇok değil aslında ama umarım her şey kötü olmaz
Soran+1 yılÇok seviyorum ya yaprak sardım tatlı filan.. elimden geleni yaptım yani
Soran+1 yılYani pek değil de işte elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Soran+1 yılKalbim yanıyo gerçekten çok üzgünüm hayatına mutlu Mesut devam ediyo bende mahvettiği hayatımla baş başa kaldım yatakta kalamıyorum
Soran+1 yılKalkamıyorum
+1 yılSeni temizlikçi gibi düşünmüştür
eli alışkın diye 😂06 Yorumla
Soran+1 yıl😀😀 yani ne diyebilirim ki teşekkür ederim yorumun için :)
- +1 yıl
Asla kıymetim bilinmeyecek diye de düşünme bence
Kıymet verin ki size de kıymet verilsin diye bir söz vardı
Neyse bir gün kıymetini anlatacak o senin
Soran+1 yılHiç anlayacağına inanmıyorum.. yataktan bile kalkamıyorum haklıymışsın temizlikçiden bir farkım yokmuş :)
- +1 yıl
boş ver takma ya
O kaybetti
Soran+1 yılYoo o gayet mutlu Mesut ben kaybettim
- +1 yıl
Üfff ne diyim ya üzül o zaman
Aslında iyi yapmışsın ama böyle şeyleri yaparsan, bi tarafını kaldırırsın. YAPMAAA
benden sana abi tavsiyesi00 Yorumla
+1 yılGündelikçi tutsa 300 verirdi. Akıllı adammış 200 liraya çözmüş işi.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var? İçimden geldi yaptım bana yap demedi
- +1 yıl
Tebrik ederim sizi hanımefendi.
+1 yılÇok güzel yapmışsın ellerine sağlık. Kötü düşünülecek bir şey yok bunda.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiniz ne durumda? Eğer yeniyseniz, erken sayılabilecek durumdaysa saçma olmuş olabilir. Erkenden alıştırmamak lazım. Ama eğer uzun süre geçti, iyice yakınsanız o senin bileceğin iş.
01 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay oldu
+1 yılnasıl kötü düşünmüş olabilir? bu evimi tmeizledi evde hırsızlık mı yaptı? gizli kameralar mı koydu diye düşünmüş senin için?
00 YorumlaHayır, aksine çok ince bir davranış. Bunda kimsenin art bir niyet arayacağını düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yıldirekt kalbi hedef almıssın , sen bunu nikah masasına oturtursun .
00 Yorumla
+1 yılİyi şeyden bile bir kötülük çıkartacak kadar ne yaşıyorsunuz kafanızda?
00 YorumlaHayır aksine çok hoş. Sizin zamanınız olmadığında o da size yapar.
00 YorumlaTemizlikçi tutsaydı keşke
Hem yorulmuş oldun hemde aynı parayı harcadınız00 Yorumla
+1 yıldağınık doktor ve 200 tl yemek fazla değildir seni düşünmüş işte
00 Yorumla
+1 yılEline sağlık iyi yapmışsın. Çok alıştırma ama kendisi de uğraşsın biraz
00 Yorumlaİyi yapmissin eline saglik valla bende olsam temizlerdim daginikliga pislige tahammulum yok her yerde toplarm
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi zaten kendisi öyle bir talepte bulunmadı.. bende yapmak istedim
+1 yılBence çok iyi olmuş. Ama sürekli yapma o zaman kötü olur.
00 YorumlaHamarat kizlara bayılırım😅 allah bütğn kardeslerime nasip etsin ☝️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bizene temizlediysen sana madalya mı verelim 😂😂😂😂 sevgilisinin evini temizlemiş miş
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok garip ya madalya mı takın dedim? Yaptığım bir şeyi ifade edip herkes gibi soru sormak istedim
Allahrazı olsun ne en guzelini yapmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
ellerin cennet görsün..
017 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah hepimizin :)
Soran+1 yılÇok acı bir şekilde.. olan bana oldu
Soran+1 yılBahaneler sundu önce kpssyle Doğuya atanırsan ben o ilişkiyi yürütemem diye ilişkiyi sen sırtlandın vs dedi bunun gibi bir sürü şey en son da tartıştık bu nasıl sevgi dedim sevmiyorum dedi bende evine gittim eşyalarını bıraktım bir iki laf söyledim çıktım gittim
Soran+1 yılTshirti ceketi bana aldığı çanta.. ve masasının üstünde benim hediye ettiğim fotoğrafımız vardı onu da alıp çantama attım. Evinin yakınındaki çöpün yanına attım. Ağlaya ağlaya o yolu yürüdüm Gecenin 00.30 unda..
Soran+1 yıl1 aya yakın oldu kahroluyorum üzüntüden.. kaybettiğin zaman anlarsın çok pişman olursun dedim de kaybeden ben oldum o da benden kurtulmuş oldu..
Soran+1 yılKötü durumda olan kahrolan benim.. nasıl emek harcadım sevdim onu ya
Soran+1 yılO da sevmeyen üzülmeyen taraf oluyo ki böyleleri kazanıyormuş onu anladım :)
Soran+1 yılArayıp sorma mi diyorsun?
- Ev & Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılpara olayı olmamış ama yapman güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılPara vermedi banaaaa dışarda yemek yedik sadece
- +1 yıl
hım güzel bir şey aslında hani
+1 yılEn güzelini yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kuzum
+1 yıl200 lirayı yemeğe mi ödedi yoksa temizlemene mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılYemeğe ödedi.. temizlik için niye bana para ödesin ki?
- +1 yıl
Anladım ☺ Afiyet olsun 🙂
+1 yılNiye kötü düşünsün iyi yapmışsın temizleyerek
10 YorumlaNiye saçma olsun yardım etmişsin
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılHayır niye saçma olsun canım
10 Yorumla Gayet iyi yapmisin keske benimde olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılEllerine sağlık iyi yapmışsın
00 YorumlaYoo iyi yapmışsın iyi kızsın
00 YorumlaÇok iyi bence. Saçma olan bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılYoo iyi yapmissin bende aynisini yapardim
00 YorumlaEline sağlık. İyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılHayır neden saçma olsun umarım kıymetinizi bilir
00 Yorumla
+1 yılBi sakınca görmüyorum.
00 Yorumla
+1 yıl200 TL ne yediniz ya 😂😂
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olman güzel bir davranış
00 Yorumla
+1 yılCok hos iki hareket. imrendim
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel bir hareket.
00 Yorumla
+1 yılNeden saçma olsun güzel düşünmüşsün.
00 YorumlaSaçma olmuş yormuşsun kendini
00 YorumlaKral hareket neden waçma olsun
00 YorumlaHayır tabikide yapmaman sacma olurdu asil
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım