Bekar evi için fikri olan var mı?

Selam arkadaşlar şu an atanmaya hazırlandığım bi sınav var eğer kazanırsam memur olacam allahın izniyle. Fakat tercih yaptığım şehirde eşyalı ve eşyasız ev fiyatları arasında 400 500 tl civarında fark var. Benim gönlümden geçen 2+1 eşyasız ev tutup kendi eşyalarımı almak ilerde evlenirken hepsini satar düğünümde maddi destek sağlar bana diye düşünüyorum. 1 oda oturma odası 1 oda yatak odası diğer odayı da aldığım çeyizleri koymak için kiler tarzında kullanmayı düşünüyorum. Ama bir yandan da eşyalı tutup ev değiştirme durumunda nakliyeyle felan uğraşmayıp valizimi alıp çıkacak durumda olmak istiyorum. Fakat ben maddi olarak düşününce eşyasız ev tutsam eve alınan eşyaların ödemesi maksimum 3-5 ay sürer sonrasında ev kiram eşyalı eve göre daha ucuz olduğu için maddi açıdan daha rahat olurum diye düşünüyorum. Belki şu an kesin bişey yok diye erken düşünüyor olabilirim bütün bunları ama normalde çok kararsız biri olduğum için şimdiden hepsini kafamda planlamak istiyorum eğer kazanırsam diye. Sizin öneriniz var mı bu konuyla alakalı arkadaşlar? Bir de eşyasız ev tutarsam neler acil olarak alınmalı?
Bekar evi için fikri olan var mı?