İlk kez gittiğiniz evlerde evin hangi alanı daha çok ilginizi çekiyor? Ben banyoları çok severim mesela. Bu yüzden de gittiğim evler, oteller ya da cafelerde banyo ve tuvaletleri incelerim. Dekoruna, temizliğine, malzeme seçimlerine vs. bakarım. Özellikle otellerde odalardan ziyade banyoyu inceliyorum çünkü keyif yerim orası 🛁 Kendi evimde de antre ve banyoya her yerden fazla önem veriyorum ve dekorunu sık değiştiriyorum. Antre de önemli, eve gelen misafirlerin ilk gördükleri yer sonuçta. İlk neyle karşılaşırlarsa evin kalanı için akıllarında hemen bir algı oluşur.
İlk kez gittiğiniz evlerde en çok hangi alan dikkatinizi çeker?
Açıkçası ilk gözüme çarpan antre, çünkü evin havasını oradan alıyorum. Düzenli ve hoş bir antre iyi izlenim bırakıyor. Sonra mutfağa bakıyorum, dağınık mı temiz mi, oradan evin işleyişi hakkında fikir ediniyorum. Banyoya da bakarım ama ilk sıraya koymam. Antrenin insan üzerinde etkisi büyük, giriş kapısından itibaren her şey başlıyor.
Antre konusunda sana katılıyorum insan girerken gördükleri ve aldığı koku ile ev hakkında direkt bir yargıya varıyor o yüzden antre çok önemli. Ben de tuvalet ve banyoyu incelerim. Hem hijyen hem dekor açısından.