İlk kez gittiğiniz evlerde evin hangi alanı daha çok ilginizi çekiyor? Ben banyoları çok severim mesela. Bu yüzden de gittiğim evler, oteller ya da cafelerde banyo ve tuvaletleri incelerim. Dekoruna, temizliğine, malzeme seçimlerine vs. bakarım. Özellikle otellerde odalardan ziyade banyoyu inceliyorum çünkü keyif yerim orası 🛁 Kendi evimde de antre ve banyoya her yerden fazla önem veriyorum ve dekorunu sık değiştiriyorum. Antre de önemli, eve gelen misafirlerin ilk gördükleri yer sonuçta. İlk neyle karşılaşırlarsa evin kalanı için akıllarında hemen bir algı oluşur.
İlk kez gittiğiniz evlerde en çok hangi alan dikkatinizi çeker?
Açıkçası ilk gözüme çarpan antre, çünkü evin havasını oradan alıyorum. Düzenli ve hoş bir antre iyi izlenim bırakıyor. Sonra mutfağa bakıyorum, dağınık mı temiz mi, oradan evin işleyişi hakkında fikir ediniyorum. Banyoya da bakarım ama ilk sıraya koymam. Antrenin insan üzerinde etkisi büyük, giriş kapısından itibaren her şey başlıyor.
Antre konusunda sana katılıyorum insan girerken gördükleri ve aldığı koku ile ev hakkında direkt bir yargıya varıyor o yüzden antre çok önemli. Ben de tuvalet ve banyoyu incelerim. Hem hijyen hem dekor açısından.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Antrem ve salonum aynı yer olduğu için biraz üzüldüm ama geçer be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Açıkçası ilk gözüme çarpan antre, çünkü evin havasını oradan alıyorum. Düzenli ve hoş bir antre iyi izlenim bırakıyor. Sonra mutfağa bakıyorum, dağınık mı temiz mi, oradan evin işleyişi hakkında fikir ediniyorum. Banyoya da bakarım ama ilk sıraya koymam. Antrenin insan üzerinde etkisi büyük, giriş kapısından itibaren her şey başlıyor.
Antre konusunda sana katılıyorum insan girerken gördükleri ve aldığı koku ile ev hakkında direkt bir yargıya varıyor o yüzden antre çok önemli. Ben de tuvalet ve banyoyu incelerim. Hem hijyen hem dekor açısından.
Antrem ve salonum aynı yer olduğu için biraz üzüldüm ama geçer be
☺️
Lavabo giderleri dikkatimi çeker temizlik için önemli detay. Bir de düzenli mi o kadar
Oturma odası dikkatimi çekiyor. Her açıdan TV net görülüyor mu falan diye
Sanırım her yere çünkü karar veremedim soruyu okurken 😅
banyo ve mutfak dikkatimi çeker
ilk dikkat ettiğim sabun kokusudur
Temizlik ve duzenli olmasi Temizlik on planda
Koltuk takımları, tv ve evin kokusu..
Mutfaklar ve kitaplıklar ilgimi çekiyor
bilmem, içindeki kişilerle ilgilenirim
Mutfak
Bu aralar kimse kimseye gitmiyor
Halılar
Oturma odası.