Yazlığa gideceğiz 1 haftalığına, yılbaşına orada girelim diyoruz. Tatile giderken evi temizlemek abartı mı? Eşim gerek yok, dönüşte temizleriz, zaten ev kirli değil diyor. Ben de kararsız kaldım.
Hayır, kesinlikle abartı değil. Kimse başına ne gelecek bilmiyor. Ya da sen hariç aile bireylerine evin anahtarı varsa bir ihtiyaçları olursa bin onlara lazım olursa evinin temiz olması onların işini kolaylaştırabilir. Sadece olaya ben gittim benim evim kime ne diye bakmamak gerekiyor. Aile ve çevre olarak konuyu ele almak gerekiyor. Ayrıca yapılan temizlik kişinin kendine yatırımıdır.
Vakit varsa temizlenebilir ancak yapılacak daha önemli şeyler varsa bavul toplamak vs. siz gelene kadar bekleyebilir bence. Evi derli toplu bırakmaya özen gösteririm ama dip köşe temizlik yapayım kafasına girmem hiç. Ev boş kalacak nasıl olsa ben gelene kadar bekleyebilir :)
Hayır abartı eğil. Tatile giderken evi ne kadar temiz bırakırsan döndüğünde de o kadar temiz bulursun. Zaten camlar hiç açılmamış olacağı için ev pek tozlanmamış da olur. Gelince hemencecik süpürüz silersiniz, bir de toz alırsınız ev tertemiz olur. Evi kirli halde bırakıp gitmek olmaz.
Annemin bi sözü evden çıkarken ya başımıza bir şey gelirse ölüm var sonra eve gelen insanlar demez mi ne kadar kirliler kdkdkdkd yav bize bisey olduktan sonra evi mi dusunecem skskdkdkd