Bugün sabah 7'de kalktım ve temizliğe başladım. Neredeyse bitmek üzere ama şimdi ufak bir kahve molası verdim. Sabah enerjisiyle erkenden temizlik yapmak çok iyi oluyor. Siz hangi saatlerde yapıyorsunuz?
Sabahtan yaparım
Geç saatte yaparım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sabahın ilk ışıklarıyla temizliğe başlayanlardan mısın yoksa geç saate bırakanlardan mı?
Sabah kendimi çok yorarsam akşama kadar vakit geçmiyor bu yüzden temizliğe öğleden sonra başlamayı tercih ediyorum, akşama kadar ne yapabilirsem artık :D Yetişmeyeni diğer güne erteliyorum. Kendimi çok yormamaya çalışıyorum. Temizlik yapmıyoruz sadece malum yemek yapmak falan da bizi bekliyor :D
Her zaman olmuyor ama genelde ben de sabahın köründe kalkıp temizlik yapmayı seviyorum. Hafta içleri evde kimse olmayınca daha da rahat oluyor. 7 biraz erken ama 8 gibi temizliğe başlıyorum. Süpür, sil, toz al banyoyu temizle derken saat 11 falan oluyor. Ondan sonra bütün gün bana kalıyor. Günümü temizlikle öldürmemiş oluyorum.
çalışıyorum sabahın 7 sinde işe başlasam komşular ku klux klan üyeleri gibi meşaleler ellerinde evi ateşe vermeye gelir. ya akşam ya haftasonu yaparım 😀😀😀