Ev & Yaşam Evinize hangi renkler hakim? SüslüSüpürge Takip Et FenomenYoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Herkesin evinde görmek istediği renkler var, benimkisi mavi ve gri-beyaz tonları, haliyle evimde bu renklerde objeler, koltuk ve halı gibi büyük detaylar mevcut, ya sizin evinize hangi renkler hakim? Evinize hangi renkler hakim? Cevapla Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Gri renkler hakim. Uzun zamandır değişiklik istiyorduk. Yazın yaptık. 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Çok iyi yapmışsınız ;) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Krem renkler beyazla karışık içim açılıyor onları görünce 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Krem rengini ben de çok severim Yorumla
skskskksmslsm Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Kendi evim yok ve eşyalarım eğer ilerde olursa çok hayalim var dekore olarak ta 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Hangi renkler hakim olacak peki? Yorumla
Denizce36 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Gri mor beyaz renkler hakim. 1 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Gri ve mor çok uyumlu ya severim aslında Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl pastel tonlargriler maviler 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Pastel tonlar benim de çok hoşuma gidiyor ya
Yecüc_Mecüc_1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Lavanta esintisi 0 2 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Morlar lilalar gibi mi? Yorumla Yecüc_Mecüc_1979 +1 yıl https://imgyukle.com/i/on1aiN Tablonun olduğu duvar diğer duvar tavan beyaz Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Grii 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Griyi artık her evde görmeye başladım ya Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl karışıkk🎈💞💫💫 0 1 Yorumla SüslüSüpürge +1 yıl Hangi renklerle karıştı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gri renkler hakim. Uzun zamandır değişiklik istiyorduk. Yazın yaptık.
Çok iyi yapmışsınız ;)
Krem renkler beyazla karışık içim açılıyor onları görünce
Krem rengini ben de çok severim
Kendi evim yok ve eşyalarım eğer ilerde olursa çok hayalim var dekore olarak ta
Hangi renkler hakim olacak peki?
Gri mor beyaz renkler hakim.
Gri ve mor çok uyumlu ya severim aslında
pastel tonlar
griler maviler
Pastel tonlar benim de çok hoşuma gidiyor ya
Lavanta esintisi
Morlar lilalar gibi mi?