Ev & Yaşam Robot Süpürge (Mi 1C Vacuum) ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Robotu Türkçe konuşturmak için ne yapmam gerekiyor? Bu marka kullanıp da Türkçe konusturabilen oldu mu acaba? Robot Süpürge (Mi 1C Vacuum) ? Cevapla Marka Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Türkçe dil desteği olmayan bir üründe Türkçe tercih etme kullanma şansın yoktur. Servisiyle görüşüp yazılım attırma şansın var mı yokmu öğrenmelisin. Diğer türlü kullanman zor olacaktır.#gadası 1 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güncelleme ile türkçe gelmesi lazım, yoksa konuşmaz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya ilk aldigimda Turkce destegi vardir diye dusunuyodum hic arastirmadim bu konuyu. Acaba ne zaman gelir Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Bilemem ki ne zaman gelir 🥲 Yorumla
Teesir Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl TR dil seçeneği olması gerekiyor en başta? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uygulamayi Turkce yapabiliyoruz fakat robotun seslendirmesinde Turkce yok Yorumla Teesir +1 yıl Uygulamanın TR dil paketi olabilir ama robotun TR dil paketi yok. Bu nedenle TR konuşma fonksiyonunu üzgünüm ama kullanamazsınız. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam gadası 🙃
Türkçe dil desteği olmayan bir üründe Türkçe tercih etme kullanma şansın yoktur. Servisiyle görüşüp yazılım attırma şansın var mı yokmu öğrenmelisin. Diğer türlü kullanman zor olacaktır.
#gadası
Güncelleme ile türkçe gelmesi lazım, yoksa konuşmaz
Hadi ya ilk aldigimda Turkce destegi vardir diye dusunuyodum hic arastirmadim bu konuyu. Acaba ne zaman gelir
Bilemem ki ne zaman gelir 🥲
TR dil seçeneği olması gerekiyor en başta?
Uygulamayi Turkce yapabiliyoruz fakat robotun seslendirmesinde Turkce yok
Uygulamanın TR dil paketi olabilir ama robotun TR dil paketi yok. Bu nedenle TR konuşma fonksiyonunu üzgünüm ama kullanamazsınız.