Kış aylarında evinizi nasıl ısıtıyorsunuz?

Doğal gaz ile ısıtıyoruz evimizi. Ama elektrikli şöminemiz de var. Dekor amaçlı kullansak da bazen atmosfer olması adına açıyoruz. Çok hoş oluyor. Ne zaman ev ısıtmakla ilgili bir soy görsem aklıma ben küçükken evimizde yanan sobalar gelirdi. Annem ve babam kömür taşırlardı evi ısıtmak için. Ne kadar güzel günlerdi desek de eziyet gibi gelirdi onlara. O yüzden iyi ki şu an doğalgaz kullanıyoruz diyorum.
Doğal gazla ısınıyoruz ama o sobalı günleri özlüyorum. Sobanın o sıcaklığını hiçbir şeyde bulamıyoruz. Sobanın üstünde çorba bile pişirirdik. Kestane pişirir, portakal kabuğu yakardık, ev miss gibi kokardı. Şimdi daha kolay tabi. Komür, kül derdi yok. Ama şöyle kasabada bir köy evim olsa sobalı, hafta sonları gidip tatil yapsam diye geçiriyorum içimden bazen.
Görüş
43Görüş
Selam gadası 🙃
Kış aylarında evimde merkezi ısıtma olduğu için aşırı bir sıcaklık oluyor. Ama bu durum benim için avantaj konumunda yer alıyor. Doğalgaz zamlarını düşünecek olursak kendi şahsi kombisini yakan insanların durumu vahimdir. Allah kış aylarında insanların yardımcısı olsun.
#gadası
Doğal gaz ile.
Battaniye ile.
Doğal gaz var ama tabii ki insan Torontoda yaşayınca yetmiyor evde arkadan iki tane de ısıtıcı var birisi normal diğeri de altını su koyuyosun suyu kaynatıyor böyle öyle satıyor yani 2 + 1 evde neredeyse iki tane ısıtıcı ve bir de doğal gaz var
Hırka giyiyorum :D
Odadan odaya koşuyorum :D
Böylelikle ısınıyorum
Tek başıma yaşıyorum koca gün işte olduğum için hiç bişey kullanmıyorum. Eve gelince biraz elektrikli battaniye çalıştırıp yorgan altında oturarak ısınıyorum.
sobayı seçtim peki neden bu seçenek diyor görüşünü yaz diyo neden olabilir acaba:D hala doğalgaz olmadığı için olabilir mii :D
Klima kullanıyorum ama ilerde sanırım kızılötesi ısıtma yöntemine geçiş yapabilirim. İlgimi çekiyor bu konu.
Bu kiş aylarinda kaloriferin ist isitmasi başka bir hatunun isitmasi başka, bu durumda kalorifere sarilmaktan başka çare yoh 😊
Ben, doğal gaz aşığıyım. Daha temiz, daha ucuz ve daha kolay. Sana da tavsiye ederim. Sağlıklı sıcacık bir kış geçirmeni diliyorum. 🤗😎🌸
Sobanın yerini hiç bişey tutmaz kestanede pişiriyorum patatesde miss üzerine güğüm koyuyorum ısınan su ile bıcı bıcı yspıyorum 🔥🔥
alttan ısıtma sistemi kullanıyorum derecesini ayarlayarak
Evde doğalgaz ama yakmıyoruz henüz. Binada da pek yakan yok.
700 TL verip doğalgazı actiramadik, elektrikli sobayla idare etmeye çalışıyoruz.
mum olunca ısınıyorum otomatik olarak ya :) mumlara zaafım vardır :)
Odam buz gibi. Bilinçli okarak odamdaki kaloriferi açmıyorum. Yorgan kazaklar patikler yetiyor.
Doğalgazla ısınamıyoruz artık. Ne yapacaz bilmiyorum.
Doğalgaz ile ısıtıyorum, ambiyansa ihtiyaç duyduğumda ise şömine...
Biz doğalgazla ısınıyoruz ama zamlarla insanlar nasıl ısınacak. Allah kimseyi dışarıda bırakmasın.
Evim büyük ve yer fayans olduğu için kombiyi 50 ye ayarlasam bile ısınmıyor, bende artık yakmıyorum. Elektirili ısıtıcı daha fazla iş görüyor
En İyi Görüş