Ev & Yaşam Lambader artık bekar evi eşyası mı oldu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yeni evli çiftlerin evlerine bakıyorum, sürekli düğün paketi mobilyalarla bezenmiş. Lambaderi öğrenci ya da bekar evlerinde görmeye başladık. Lambader bekar evi eşyası mı oldu? Ne dersiniz lambader artık bekar evlerinin yeni sembol eşyası mı olacak?#evyaşam Lambader artık bekar evi eşyası mı oldu? Cevapla Evlilik Soruları Çift Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yo her evde olması gereken bir eşya. Evlenip evini varaklı mobilyalar sıkıcı renklerle bogan çiftleride hıc anlamıyorum 🤢 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de anlamıyorum ama herkes varaklanıyor sözde herkes sade seviyor Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Yeni gelin evisi 😂 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Erkek için olmaz. Fazla kırılıp, dökülebilecek eşyalar tercih edilmiyor. Daha sade ve kullanışlı ev gerekiyor. 2 6 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Daha ziyade erkekler kullanıyor Lambaderi Yorumla Saddov +1 yıl Çamaşırda asılmaz ona ben kullanmıyordum açıkçası. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Elektrikli alete çamaşır asacak 🤣🤣Eyvah eyvah 🤣 Yorumla Saddov +1 yıl İşte o yüzden asılmıyor. Mesela bizim tripodlar vardı. Çok kullanışlıydı. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Balkona assan bunlarla hiç uğraşmasandı 😬 Yorumla Saddov +1 yıl Doğru 😂 Yorumla
Yotta_Yocto Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Sanmıyorum. Lambader göz almayacak şekilde ışık veriyor. Bence çok hoş. Evliler niye kullanmasınlar. 2 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Yeni evlilerin mobilyalara bak hiç yok lambader :/ Yorumla Yotta_Yocto +1 yıl Valla ben seviyorum evimde var. Ayrıca philips hue smart dimming kit aldım. Oturduğum yerden remote açıp kapatıyorum. Büyük kolaylık. Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Marka model vermen ne hoş oldu 🥰 Yorumla Yotta_Yocto +1 yıl Ama popo büyütür dikkat et şekerim. Yerinden kalkıp ışığı açıp kapatmak daha iyi gibi :) Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Şöyle farklı bir lambader bulsam alicam oturma odama 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Çok fazla çeşit var. Bu yıl çok popülerleşti Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Anlamlandıramadım pekBen hep olanlara denk geldim heralde (çiftlerde) 2 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ben de tam tersi. Hatta lambader alın diye tavsiyede bulunuyorum :) Yorumla xunixx +1 yıl Ay bende bayılıyorum yaa ama fiyatlar iyice uçmuşş Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Uygun fiyatlısı da çok var. Yorumla
MrBunny Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Biraz konfordan yoksun bir alet, galiba bundan dolayı olmuyor evli evinde, bir de çocuk varsa tehlkeli 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl O açıdan doğru çocuk bırakmaz bu tür eşyayı Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ortama hoş bir hava katıyor 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de ama tercih edilmiyor artık Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Bence güzel duruyor. Tercih ediliyor hala 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Ama daha az :) Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Evet daha uygun durur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bekar eşyası yaptılar cağnım mobilyayı :) Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl bekarım, tek yaşıyorum..benim evmde yok :) 2 4 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Auuu bekar mısın 😬 Yorumla majestetuncay +1 yıl Evet ☺️ Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bunu sevdim 😬 Yorumla majestetuncay +1 yıl Neden ki 😀 Yorumla
Yakamozmm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Her ortama uyum sağlıyor 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bence de Yorumla
WestAbyss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 67% +1 yıl Evet, bende de var. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bekar mısın Yorumla WestAbyss +1 yıl Evet. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yo her evde olması gereken bir eşya. Evlenip evini varaklı mobilyalar sıkıcı renklerle bogan çiftleride hıc anlamıyorum 🤢
Ben de anlamıyorum ama herkes varaklanıyor sözde herkes sade seviyor
Yeni gelin evisi 😂
Erkek için olmaz. Fazla kırılıp, dökülebilecek eşyalar tercih edilmiyor. Daha sade ve kullanışlı ev gerekiyor.
Daha ziyade erkekler kullanıyor Lambaderi
Çamaşırda asılmaz ona ben kullanmıyordum açıkçası.
Elektrikli alete çamaşır asacak 🤣🤣
Eyvah eyvah 🤣
İşte o yüzden asılmıyor. Mesela bizim tripodlar vardı. Çok kullanışlıydı.
Balkona assan bunlarla hiç uğraşmasandı 😬
Doğru 😂
Sanmıyorum. Lambader göz almayacak şekilde ışık veriyor. Bence çok hoş. Evliler niye kullanmasınlar.
Yeni evlilerin mobilyalara bak hiç yok lambader :/
Valla ben seviyorum evimde var. Ayrıca philips hue smart dimming kit aldım. Oturduğum yerden remote açıp kapatıyorum. Büyük kolaylık.
Marka model vermen ne hoş oldu 🥰
Ama popo büyütür dikkat et şekerim. Yerinden kalkıp ışığı açıp kapatmak daha iyi gibi :)
Şöyle farklı bir lambader bulsam alicam oturma odama
Çok fazla çeşit var. Bu yıl çok popülerleşti
Anlamlandıramadım pek
Ben hep olanlara denk geldim heralde (çiftlerde)
Ben de tam tersi. Hatta lambader alın diye tavsiyede bulunuyorum :)
Ay bende bayılıyorum yaa ama fiyatlar iyice uçmuşş
Uygun fiyatlısı da çok var.
Biraz konfordan yoksun bir alet, galiba bundan dolayı olmuyor evli evinde, bir de çocuk varsa tehlkeli
O açıdan doğru çocuk bırakmaz bu tür eşyayı
Ortama hoş bir hava katıyor
Bence de ama tercih edilmiyor artık
Bence güzel duruyor. Tercih ediliyor hala
Ama daha az :)
Evet daha uygun durur
Bekar eşyası yaptılar cağnım mobilyayı :)
bekarım, tek yaşıyorum..
benim evmde yok :)
Auuu bekar mısın 😬
Evet ☺️
Bunu sevdim 😬
Neden ki 😀
Her ortama uyum sağlıyor
Bence de
Evet, bende de var.
Bekar mısın
Evet.