İlk aklınıza gelen sakarlığınız hangisi? Çaydanlığı açık unutmuştum ben de bu var, başka aklıma gelmiyor. Ama bir yerlerini vurup kıranlar falan da olabiliyor :D
Genelde insan hiç istemediği şeyleri evinin içinde yaşar gadası. Benim genelde başıma kitaplığımı silerken birden fazla elime kitap almamdan dolayı kitaplarım hep yere devrilir. Bu durum benim canımı çok sıkar. Çünkü kitapların zarar görmesini kenarlarının zedelenmesini hiç istemem. #gadası
Bundan bir kac ay once ocagi acik unutmustum elektrikli ve lanet yandigi belli olmuyor uzerinde krep yaptigim tava ve icinde biraz yag ile unutmusum tabi bahcede keyifli keyifli kreplerimi yedim kahvemi ictim mutfaga bir girdim o yag kizara kizara kapkara olmus mutfak igrenc kokuyor bi yanik kokusu ben ne yaptim dersin? Panik yapip yagin uzerine su doktum ben bir malliiimmmm alevler cikti evi yakiyodummm 🙄👉🏼👈🏼 Ciddi ciddi evi yakiyodum
Sakarlık deyince İlk akla ben gelirim;😂 o kadar sakarım.. önceden bardak çanak kırılınca annem hep nazar nazar diyordu bu nazar bir çıkmadı ne nazarsa artık:) ama bu gidişle evde millet bir tane bardak tabak bulamayacak o kesin:) hele sakarlıkla elimi parmağımı kestiklerimi demiyorum.. kapı kollarına dolaplara kollarımı ayağımı vururum sürekli..
Daha dün bacağımı çarpıp morarttim işte 🥴Ben yürüyen bir sakarlik abidesiyim , her an her yerde sakarlıkta meshurum, sürekli bir yerlerim yanar, morarir ya da biseyler devirir dökerim ahsjdn🤪😂😂
Kapıya masaya en çok da gece su içmeye kalkarken oluyo. Garip olan şu ki sonra hatırlamıyorum evdekiler söylüyor gece uyanıktın çarpdin bir yere diye😂😂 o kadar alıştım artık 😂
Sakatlık değilde sa lak lık larım oluyo şarj cihazını almak için kalkıyom başka şeylerle uğraşıp tekrar otururken lan ben şarj cihazını alicaktim diye düşünüp kendime mal diyerek alıp geliyom
Olmaz mı en son kız arkadaşımın evinde çay bardağı kırdım kırılmamıştır diye rafa geri koydum sabah hayretler içinde bardağı kimin kırdığını arıyorduk😂
Genellikle elimde yıkadıktan sonra ust üste koyduğum bulasiklarn Üstüne metal tepsiyi koyduktan sonra yikilmasiyla çıkardığı ses beni nefret ettiriyor 😂