Elektrikli sobayı çıkarttım artık kullanma vakti gelmiş, kombiyi yakmaktansa soba ile sadece oda odaklı ilerliyorum. Sizde durum nedir? 

Kombi kullanıyoruz odalar biraz büyük ve girişte petek yok maalesef kapı kapatma huyumuz da yok ne yazık ki. Bu yüzden çok yüksek derecelerde yakmamız gerekiyor, bunun fatura dönüşü kötü olacak gibi. Çok soğuk olan günlerde de hem petek yanıyor hem de ufo yakıyoruz ara ara donuyor gibi hissedersek :D
Merkezi sistem olduğu için henüz kombi açılmadı ve odamı değil kendimi anca ısıtabiliyorum. Ne varsa üstüme geçiriyorum, sonra bunalıyordum ve geri üşüyorum. O dengeyi henüz tutturamadım.😬
Dengesizlik üzerine kurulu bir denge :D
Hayatımız dengesizlik üzerine bir dengeyle kurulmuş biz ne yapalım? 🤷♀️😂
Odamı henüz isitmiyorum. Bu sene kendime bir söz verdim hemen kalın giyinmeyecegim. Şort tişört takılıyorum hala belki akşam kazak giyiyorum. Vücudumu soguga dirençli hale getiriyorum
Cevap
14Cevap
Vala ısıtıcı klima vardı o da sağolsun kafama düştü.
ben klima olsam ben de düşerdim bu kafaya xd
😂😂😂
Şimdilik üstüme kalın ne bulursan giyiyorum 😂 çoğu kişinin aksine rahatsız da olmuyorum öyle hoşş😂
Geldi bizimki ben de nerede kaldı diyordum sdfds
Burdayım 😂😂
Kalorifer peteği var ama hala doğal gazı açmadık, duvarlarim içten köpük kaplama dıştan da yalıtımlı olduğu için soğuk çok etkilemiyor çok şükür
Sıcağı sevmiyorum evde çok soğuk değil bişey yapmıyorum
Ben battaniyeye yorgana sarılıyorum kloriferi açtık benim odanın kapalı
Doğalgazı açtırmak için 650 tl para istiyolar, açtıramadım elektrikli sobayla idare ediyorum.
Kalorifer açtık ısınıyor.😬Ben çok sıcak sevmem zaten iyi gelmiyor.
Birinde odama çok güneş giriyor bir şey yapmıyorum diğer odamda fulluyorum valla doğalgazı.
Kombiyi açtık ama düşük derecelerde tutuyoruz
O yüzden kendimi battaniye ile ısıtıyorum
Üşüyoruz şu an için
Ekim çıksın kombiyi acicam 🙄
Hiçbir şey kullanmıyorum. Kalın kıyafetler ve battaniye ile ısınmaya çalışıyorum.
Kalorifer ile isitiyoruz ztn havalar sogudu. Tum evde yandigi icin benim oda da oyle isiniyor 🌼
O dayı degilde kendimi hatuna sarılarak ısıtıyorum.
Elektrik çok gelir öyle ama
Sürekli yakmıyorum ki Elif, ara sıra ya
Ben sıcak sevmem. Güzel bu havalar
Henüz ısıtmaya gerek yok
Dogal gaz kombi. Ama aydın burası ve havalar guzel
Fulledik mk bakalım ne gelcek...
Ara kat sıcak oluyor zaten
3hafta oldu kombiyi açali
Hala ısıtmaya gecmedim. Normalde dogalgaz
Doğalgaz en doğalından
nefesimle
helal olsun nefesin kuvvetliymiş