Oturma grubunun daha modern olduğunu düşünüyorum. Ancak şark köşesini de beğeniyorum, yani evde fazla bir oda bulunuyorsa bence yapılabilir rahat etmek için. Özellikle bir misafir geldiğinde falan. Oturma grubundan daha uygun maliyeti oluyor hem de oldukça rahat.
Şark köşesi; ileride yapmak istediğim bir şey.. Hatta el dokuma kök boya halılarım da var hiç kullanılmamış. Lakin görsel de ki şark odası halıları sanırım hazır makine halısı, hiç beğenmedim :D
Şark köşesini seviyorum yer sofrası benim evimde sarknkosesi var hatta bı köyde yumurta pisirdiler tavayı aldım tava değil ismini unuttum çok güzel sahanda yumurta mı demişlerdi bilmiyorum yer sofrasında çok seviyorum eski otantik birde ibrik verdiler👍🤗
Daha modern tarzda zevke ve hitap eden şark köşeleride var zevkler renkler tartışılmıyor ama ihtiyaçlarda önemli 30 kişi bir evde yaşasak evet şark ya da konfora pek önem vermiyorsak evet yine şark ama oturma grubu diyom ben neye alıştıysam o.
Kanka oturma grubu daha konforlu geliyor yat otur vs yerden yüksek olmak da güzel his ama kişi limiti var şark köşesi daha kişi sayısı açısından avantajlı olabilir ama konuforundan emin olamıyorum uyuşur bacacıklar çevir cevir nereye kadar