Ev & Yaşam Evinizde kalorifer/soba yanmaya başladı mı? s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Havalar soğudu, özellikle geceleri epey soğuk oluyor. Bizim evde henüz battaniye, yorgan ile idare ediyoruz. 👀Sizin evde kalorifer/soba yanmaya başladı mı? Evinizde kalorifer/soba yanmaya başladı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Bir süredir doğalgaz açık. Tüm odalar sıcak. 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. hayır henüz yanmadı soblar kaloriferler 0 0 Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kombi şu an belli bir ayarda çalışıyor evet. Bulundum şehir için kaban, mont, yorgan vakti gelmiş bulunmakta. 1 0 Yorumla
hesapsiz-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hayır. Merkezi sistem zaten. Yönetim genelde kasımın sonunda yakar. 2 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Havalar soğuduğu için yakmaya başladık. Bu gece yakmadık sadece. Bu akşam o kadar soğuk yoktu. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kaloriferi açmadık daha ama yatarken yorgan örtüyorum 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Henüz kombiyi açmadım bazen akşamları üşüyorum hirka giyorum, ateş basıyor ve çıkartıyorum. Aslında ben sıcağı severim soğuk olunca ilk kombiyi açanlardandım, bu sene daha üşümedim demek ki... 0 0 Yorumla
Siyahintaakendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Karadeniz soğuk çok oldu atesleyeli.. 1 0 Yorumla
Palmarosa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl HAHAHA hayır benim klima soğukta çalışıyor şu an 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tarzan gibi don atlet geziyorum ne sobası tövbe 😳 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Çok yakmasak ta sobayı yakıyoruz artık. 0 0 Yorumla
Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl 10 gündür yanıyor 1 1 Yorumla s Kimikio +1 yıl Edirne soğuk Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kalorifer yok ama sobayı da daha yakmadık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir süredir doğalgaz açık. Tüm odalar sıcak.
hayır henüz yanmadı soblar kaloriferler
Kombi şu an belli bir ayarda çalışıyor evet. Bulundum şehir için kaban, mont, yorgan vakti gelmiş bulunmakta.
Hayır. Merkezi sistem zaten. Yönetim genelde kasımın sonunda yakar.
Havalar soğuduğu için yakmaya başladık. Bu gece yakmadık sadece. Bu akşam o kadar soğuk yoktu.
kaloriferi açmadık daha ama yatarken yorgan örtüyorum
Henüz kombiyi açmadım bazen akşamları üşüyorum hirka giyorum, ateş basıyor ve çıkartıyorum. Aslında ben sıcağı severim soğuk olunca ilk kombiyi açanlardandım, bu sene daha üşümedim demek ki...
Evimde değilim haberim yok 🥲
Karadeniz soğuk çok oldu atesleyeli..
HAHAHA hayır benim klima soğukta çalışıyor şu an
Adana'da hala kısa kollu geziliyor.
evet dün gece düşük ayarda yaktım
Tarzan gibi don atlet geziyorum ne sobası tövbe 😳
soguk.. düşük dereceyi açıyorum
Daha tişörtle oturuyoz
Çok yakmasak ta sobayı yakıyoruz artık.
10 gündür yanıyor
Edirne soğuk
Kalorifer yok ama sobayı da daha yakmadık