Bazı insan evin minimal ve keskin hatlara sahip olmasını sever. Döşemesi iki üç rengi geçmez..Bazı insanlar vardır, onlarda evi botanik bahçeye çevirmeyi sever. Tabi bu biraz abartı olabilir.Hatta bazı kişilerde bir bağımlılık oluyor. Vaktini bitkilerle geçiriyor. Alış verişe gittiğinde mutlaka bir bitki çicek alıyor eve. Evinde biraz yeşilliğin olmasına dikkat eder misin? Yoksa toz toplar diye "olmasa da olur" diyengillerden misin?
Güncellemeler
+1 yıl
Süper soru seçilmiş. Teşekkürler.
Evde bitki sever misin yoksa bomboş minimalist mi olmalı?
Evde bitki severim. Ev yine aşırı kalabalık da olmamalıdır ancak evde birkaç bitki, ortama renk katabilir. Onlarla ilgilenmek, zaman geçirmek, günün stresini atma noktasında fayda sunabilir. Ben özellikle uzun boylu çiçekleri seviyorum. Yani cam kenarında birkaç tane menekşe olacağına, duvarın kenarında bir büyük çiçek olsun daha iyidir. Herkesin kendi tercihleridir elbette ama beinm düşüncem de bu şekildedir.
O kadar da fazla degil kararında olmalı balkonda salonda o kadar yatak odasında olmamalılar gece senin şeyin yetiyor oda nefes alan bi canlı havasız kalıyor içerisi hem yatak odası özel yer iş yapıyor orada ayıp
Çiçek candır. Küçük saksı çiçeklerine bayılırım. Orkide, antoryum, menekşe tarzı çiçekler çok hoşuma gider. Bir de fesleğen özellikle. Evimde odamda, çalışma masamda mutlaka bulundururum.
Ben severim evde çiçekleri. Onları sularım, topraklarını havalandırırım… Eşim hiç sevmez, evde çiçrkmistemez. O konuda da hiç anlaşamıyoruz malesef… 😌🍂🌸🍃
Yani yeşil bir evde büyümen seni hiç etkilememiş mi? Ilginç. Bazı insanlar yeşile alıştığında onu zor bırakıyorlar. Kopamıyorlar. Illa bir yerde bir yeşillik görmek istiyorlar.
Bitkileri, yeşilliği, doğayı seviyorum.. Ama evimde bitki yetiştirmek istemem, bitki yetiştirenlere aşırı imreniyorum ama ben yetiştirmek istemiyorum.. Dekoratif yapay sade bitki olabilir evimde, bunlara yer verebilirim. Tamamen minimalist hayatı seviyorum