Daha önce gizemli olaylar yaşanmış bir evde yaşar mısın? Yıllar önce gizemli olaylar, sırrı çözülememiş cinayetler yaşanmış bir evde yaşar mısın? Oturacağın evin öncesi önemli midir?
Daha önce gizemli olaylar yaşanmış bir evde yaşar mısın?
Yaşamam. Korktuğum için değil, enerjisini sevemeyeceğim için yaşamak istemem. Ben başkasına ait kötü bir tecrübe üzerine bir şey inşa etmek istemiyorum ya da bunun bana iyi gelmediğini düşünenlerdenim. Kötü enerji, kötü olaylar silsilesi getirir. Başkasına ait bir şeyi giyememek, takamamak ya da onunla rahat edememek gibi bir duygu bu sanırım.
Ben o evde yaşarken, bu bahsettiğimiz gizemli olaylar yaşanmaya devam ediyorsa asla yaşayamam veya bu gizemli varlıklar benimle iyi geçincek, sözümü dinliycek 😏
Bak gizemi boşver. Sen naap biliommi ama simdi yapp odan. Vardir muhakkak ve yanlizsindir simdi kapat bu uygulamayi ac dabbe. 3 heryer isiklar falan kapali olsun ama. Telefonada kulakligini tak ama. Kulaklikla izle evdede kimse yoktur insallah tuvaletin kapisininn ordan catir citiri hafif sesler geliosa anlaki evin icinde korkarsan sakin saga sola bakma cinku tam arkanda Şu an da felak ve nas okumaya basla allah sigin. Ve ii geceler