Evinizin pırıl pırıl olmasında, lekelerin giderilmesinde ve temizlik yükünü hafifletmede etkili olabilecek gücü hangi ürünlerle sağlıyorsunuz? Ben gücümü Vim'den alıyorum, ya siz?

Evinizin pırıl pırıl olmasında, lekelerin giderilmesinde ve temizlik yükünü hafifletmede etkili olabilecek gücü hangi ürünlerle sağlıyorsunuz? Ben gücümü Vim'den alıyorum, ya siz?

Selamm temizlik yaparken kimyasaldan oldukça uzak durmak istiyorum ve kokusu benim için önemli kötü koku olmamalı
Buna verebileceğim örnek Green clean olacaktır. Doğal organik portakal yağlı yüzey temizleyici hem temizliyor hem de hoş kokusu var yani tam olarak istedim şekilde
Ve evet sizin de tavsiye ettiğiniz vim'de gayet güzel
Diyeceklerim bu kadar iyi günler dilerim :)
Merhaba, ben temizlikte doğal ürünleri tercih ediyorum. Özellikle siveno doğal ev temizlik ürünleri mükemmel. Bir de çamaşırlar için Siveno doğal çamaşır sabunu var toz bezlerinde bile kullanıyorum sanki paketten yeni çıkarmışcasına tertemiz yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Açıkçası Domestosu her yerde kullanırım. Kokusunu çok seviyorum. Mutfak banyo yer pencere dolap her şeyde kullanabiliyorum. Hatta bulaşık makinesini çalıştırırken bile az miktarda tabakların üzerine gezdiriyorum. Tabaklarım her zamankinden daha da temiz oluyor bu şekilde.
Temizliğin süper gücü bence kullanılan temizlik ürünleridir. Vim temizlik ürünleri, temizliğin süper gücüdür diyebilirim.

Vim temizlik ürünleriyle temizlik daha kolay, eğlenceli ve etkili oluyor. Hem de uygun fiyatıyla bütçeyi zorlamıyor.
Cevap
12Cevap
Yani nereyi temizledigime bağlı. Lavabolarda falan çamaşır suyu ağırlıklı. Diğer kısımlarda ise farmasinin genel temizlik ürününü veya karbonatla beyaz sirkeyi
Tabiki yüksek motivasyonlu bir ben , motivasyonum düşükse ve mutsuzsam yapmam
Elim kolum; asperox! Bulaşıkta yağ çözücü, çamaşırlara, halıya, koltuğa, duvara sık leke çıkarıcı. Tükenmez kalemi dahi çıkartıyor. Camdaki pisligi alıp temizlemeyi kolaylaştıyor. Bu kadar övgüden sonra pr ücreti almaliyim aslinda 😂
Motivasyon... istemediğim zaman temizlik işkence gibi geliyor
Farmasinin çok amaclı temizlik deterjanı derim kesinlikle🥳 çünkü 1 ürünle bir sürü işimi yapıyorum deterjanlarla zehirlemiyorum kendimi. Cam, ayna, koltuk, halı, zemin, çamaşır lekeleri, toz alma suyu, WC temizlik. Çok iddialı bir ürün ✍😍
Temizlikte olmazsa olmazım çamaşır suyudur. Gerisi markası iyi olan deterjanlar ve benim azmimime bakar.
👇👇👇
Temizliğin süper gücü kadındır
Parfümlüyse büyülemesidir
Hijyende Domestos
Patlamada cif
Temizlik temizlik temizlik
Asperox 😻
Ozon suyu herkesin kurtaricisidir diye düşünüyorum
Temizlik yapmamam
Etkili temizlik ilaçları kullanmak
Domestos
Kollarım