Ya da şirketlere mi güvenirsiniz?

Bu zamana kadar zaten öyleydi ama bundan sonra da eğer ki tekrar evlenirsem yine aynı şey olacak ben karım olacak kişinin bana her şeyi anlatmasını isterim eğer öyle de bir şey görürsem sorarım bu niye böyle diye mesela 18 sitelerde üyeliğini görürsem zamanında kendini mi satiyordun deği de bu ne buraya niye üye odun derim ki bunlar olabilecek şeyler her insanın kız erkek olarak ihtiyaç duyduğu şeyler
Özür dilerim ben çok yanlış anlamışım soruyu ve ona göre cevap vermişim
Lan bende diyorum bu Ne anlatıyor A**
Evet kim olursa olsun gbt kesinlikle önemli nice hırsızlar gördük nice şerefsizler gördük kadın erkek farketmez yani kadının bir parça eti var diye müsama gösteremeyiz erkeğin iki parça eti var diye müsama gösteremeyiz
Şirketlerden istiyorum. Sorun olmuyor.
EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim.
Elbette araştırırım. Önceki müşterileri falan varsa memnun kalmışlar mı nasıl biri falan diye bakarım.
Cevap
26Cevap
Evime yardımcı almak istemem. Zaten durumum buna müsait değil. Olmayacak şeyi de hayal etmem. Ama yine de araştırmak icap eder.
Var zaten gelip giden bir ablamız ve evet tanıdık bildik güvenilir biri olmasına tabi ki dikkat ediyoruz.. Keyifli geceler..
Elbette belli parametrelere bakılır ama hırsızsa yinede hırsızdır
Evet tabii ki de artık her şey çok farklı İnsanlar çok kötü tabii ki de araştırmalıyız
Allah korusun cok cok ciddi sıkıntı olmadikca tutmam, öyle bir durum olursa gecmisini kontrol ederim
En ince ayrıntısına kadar araştırırım. Şirketler az para vermek için her şeyi yapar gibime geliyor.
yani
bir araştırma yapmak lazım güvenmek şart netice de
Evime yardımcı amacıyla olsa bile yabancı birisini almak istemem yapamam başkasıyla ben.
Tabiki yaparım referans isterim ve referans verdiği kişileri ararım.
Araştırma illaki yapılır fakat hani güvenilir bir yere de bağlı olması daha iyi.🙂
Nerdeee. Yalvar yakar ablaya iş yaptırıyoruz. Şirket mirket yok mahalleliye haber salarak buluyoruz o da tembel eş dostu gönderiyo bu yağlı kapı deyip
Şirketten göndereceklerse araştırmam
Koca şirket araştırmıştır herhalde sicilini
Dışarıdan yardımcı alacaksam araştırırım tabi ama şirket ise bi zahmet şirket araştırmış olsun
Araştırmam lazım mutlaka çünkü evimi ailemi emanet de etmiş oluyorum ki zaten bazı konumlarda şirketler oluyor onlara da danışabilirim.
Bak sana tavsiyem böyle birisini alınca kurallarının hepsinikabul ettirmen gerek ek işleri gizlersen sonra dan gizlersen tartışma çıkabiliyor
Evde kamera var zaten şizofren şizofren takılana kadar 1 saat görüntü izlemek kadar vermeye yetiyor.
Güvenmiyorsam almam yani
O kadar şüpheci birisi alıyorsa adamın suçu ne?
Şirketten göndereceklerse şirketi araştırırım ve sözleşme yaparım şirketle.
7ceddini araştırırım. Ki en önemlisi de bakınca benim hissettiğim, bana ne hissettirdigi.. hiç yanılmam çok şükür
Tabiki araştırma olması lazım içinin rahat etmesi ve güven şart
Mesela elin kadınlarına durduk yere Zgl yazıp caydırmaya çalışılmamalı bu bir ahlaksızlıktır mesela arkadaşınla konuşup konuşup evlen denilmemeli siz kimin başını ezmeye çalışıyorsunuz ben ikinizide döverim
muhakkak araştırırım. evde benimle yaşayacak sonuçta.
Tabi ki araştırırdım şirkete çalışıyor olması düzgün biri demek olmuyor
Sanmam kanın ısınırsa alırım
Gorene kadar boyle bisey aklıma gelmemişti
Ben evime yardımci almam
Tabiki araştırırım 7 ceddine kadar😅😅
Şirketleri kefil ederim ve bende ayrıca araştırım
Evime yardımcı geliyor referanslı yoksa almam
Çok kasmam o konuda. Güvenirim
Şirketlerden alınabiliyorsa iyi olur.
Tabii yaparım, evim yol geçen hanı değil.
Yaparım tabi sapik mi değil mi katil mi
İllaki araştırırım yani neyin nesidir diye
Yapmam
kesinlikle.
Araştırır 7 ceddini stalklarım
Güvenilir şirketlerden sorun olmuyor.
Evime kimseyi almam
Eve yardımcı alcak para bulursam hiç fark etmez
Evett
Bonkör bilo değiliz
Tabi
Guvenıcez mecbur
Araştırırım
O kadarda değil
Yardımcı istemem alırsam da çok araştırırum
yani genc ve guzel olmali
Tabiki arastiririm
Evet
Evet
Evime yardımcı almam
Geliyor zaten moldovali biri
Kesinlikle
Evet
herhalde yani
arastiririm
gerekir
Şirkete bakarım
Jonghyun eşşek cennetine gitti aşko. Giden kimse bizi izlemiyor. Bende b*k böceee cennetine gidecem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?