Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvdeki Hamam Böceği Yuvası Nasıl Bulunur?
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Böceklerle çok fazla uğraşmaktan dolayı biraz bilgi sahibiyim. Baştan söyliyeyim sorunu kökten çözmek biraz zor.

Benim bildiğim ve araştırdığım yöntemlerle hamam böceklerinden nasıl kurtuluruz?
1- Genel bir algı olan "Banyo ve delikleri, tuvalet kenarları, mutfak lavabosu içi ve altı gibi " yerler hamam böceklerinin en fazla çıktığı ve buradan eve ulaşıp yumurtladığı yerlerdir. Dolayısıyla bu tür yerleri temizleyip tıkayabiliyorsak kağıt veya poşetle tıkamalıyız. Eğer tikayamazsak bu sefer güçlü kimyasallarla temizleyip oraya böcek ilaçlarını dökmeliyiz. Bu arada dikkat edelim ilaçları kullanırken lütfen eldiven ve gerekirse solunum yoluna zarar gelmesin diye maske kullanalım.
2- Giderlerimizi kontrol ederim. Gerekirse kostikler, lavabo açıcı gibi kimyasallarla temizleyelim. Ki buralardan ulaşmaya çalışmasınlar.
3- Evimizin çok fazla temizlenmeye çalışılmayan yerlerini temizleyip dezenfekte edelim. Dezenfektan bulamazsanız alternatif olarak sirke hatta beyaz sirke kullanabilirsiniz. Ben kullandığımda işe yaramıştı.
4- Evimizin koltuk, dolap arkaları ve ayak kısımlarını temizleyelim ki oraya da kerme ya da balçık gibi bir şey tutmasın ki oralara da yuva yapmasınlar.
5- En önemlisi ki her gördüğümüzde onları ezmeleyelim. Ezersek yumurtalarını kolay bir şekilde bırakabilirler. Bu daha çok masraf açar. Ve son olarak kendimizden emin olduktan sonra uygun bir şekilde evimizi ilaçlatıp evimizi havalandırmalı.
Not-1: Dezenfektan, güçlü kimyasallar kullanırken lütfen kendi güvenliğimizi koruyalım.
Not-2: Unutmayalım ki bu doğanın aslında biraz kanunlarıyla alakalı. Bazı böcekler sıcağı severler. Ona göre tedbirimizi alalım.
Tekrar kolay gelsin. Iyi çalışmalar dilerim..57 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık, çok doyurucu bir görüş olmuş gerçekten :)
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Kimin kazandığı ne zaman belli olur acaba?
- +1 yıl
26 Temmuz'da belli olacak. :)
- +1 yıl
Teşekkürler iyi çalışmalar
- +1 yıl
Kazanan kim. belli oldu mu acaba?
- +1 yıl
Merhaba 🌸
Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
79Cevap
+1 yılEvdeki Hamam Böceği Yuvası Nasıl Bulunur?

Havaların ısınması ile artık neredeyse her evde görülen hamam böcekleri hepimizin sorunu olmaya başladı. Evdeki akıtan musluklar, sızdıran borular, duvar çatlaklarının olduğu yerler, çürümeye yüz tutmuş mutfak tezgahları, kapı süpürgelik kenarlarında sıkça görülebilirler bunun dışında hamam böcekleri karanlık ve nemli ortamları severler bu yüzden kapalı mekanlarda, havalandırılmayan ve perdesi açılmayan rutubetli, küflü yerlerde de sıkça bulunurlar.
Hamam Böceğine Karşı Nasıl Önlem Alınır?

Hamam böcekleri pis ortamlarda çabuk ürerler bu yüzden öncelikli şartımız evin temiz olması, havalandırılması ve aydınlık olmasıdır. Özellikle mutfak dolapları, fayans aralarını süpürgeyle çekmek ve silmek hamam böceği oluşumunu büyük oranda azaltır.
Hamam Böceklerinden Nasıl Kurtulunur?

Toplumumuzda hamam böceğinden kurtulmak için karbonat ve pudra şekeri gibi ilkel yöntemler de kullanıyor ama en sağlıklı yöntem evin kaliteli bir ilaçlama şirketi tarafından ilaçlanması olacaktır.
Hamam Böceklerini Kaçırtan Kokular Nelerdir?

Hamam böcekleri; limon, sirke, kahve telvesi, acı biber gibi keskin kokulardan hoşlanmaz bu kokular onları itse bile gene de tamamen yok olmaları için etkili bir yol değildir.
Hamam Böceklerinin Çoğalması Nasıl Önlenir?

Yılda 2 defa eve ilaçlama yaptırmak hamam böceklerinden kurtulmada etkili bir yöntemdir. Bu ilaçlamaların özellikle yumurtlama döneminde yaptırılması çok önemlidir. Şayet eski yapılı binalarda rutubetten dolayı hamam böcekleri daha sık görülür bunun dışında yeni yapılmış binalarda yaşamak da hamam böceği görme riskinizi azaltır.
41 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel olmuş ❤️
Evde Hamam Böceği Yuvası Nasıl Bulunur?
Yuvayı bulmak değil de, hamam böcekleri yuvaları genelde, yuvaya giden bir ajan hamam böceği seçilerek tahrip edilir.
Yuvayı bulup da belgesel çekecek değiliz.
Buyrun çözüme, radyoaktif savaştan bile sağ çıkan bu hayvancıklar her şeyden çok suyu severler, jel şeklinde zehirler var, onlardan en çok dolaştıkları yere sürerseniz, oradan sürünerek geçen bir hamam böceği yuvasına zehri taşır ve bammm! İşte bu kadar, basit.
Dikkat edilmesi gerekenler:- Evde ıslak bir yer, bardakların içerisinde içecek bırakmayın.
30 Yorumla
+1 yılilk önce hamam böceklerin en sevdiyi alanlar ahşap mobilyalardır. Oraları kontrol et.
Daha sonra evin köşelerini temizleyin.
Özellikle mutfak sürekli temiz tutulmalı, bulaşıklar kısa sürede yıkanmalı, yemek artıkları buzdolabına kaldırılmalıdır.
Hamam böceklerinden kurtulmak için, sabunlu su oldukça etkilidir. Bir sprey şişesine sıvı sabun veya duş jeli dökün. İçerisine su ekleyerek seyreltin. Hazırladığınız karışımı doğrudan hamam böceğinin üzerine sıkın. Özellikle karnına ve kafasına temas etmesine özen gösterin.
Ve en sonunda onlara özel ilaçlar20 Yorumla
+1 yılBenim de böcek fobim olduğu için zamanında derince araştırdığım bir konudur.
Hamamböcekleri ahşap çok severler. özellikle evinizde parkeler eskiyse, bu parkeleri yenilemenizi öneririm. Böcekler en çok bu parke aralarına saklanır.
Bunun dışında hamamböcekleri bulaşık ve çamaşır makinesi giderleri, su boruları, havalandırma girişi varsa klima gibi ısı yayan yerlerden eve girebilirler.
koltuk, mobilya arkaları, altlarına saklanmayı çok severler.
Fırın, mikrodalga, buzdolabı gibi çok ısı yayan yerlerde saklanma alanları olabilir.
Bunların dışında karton kutunun olduğu yerlere saklanabilirler.00 YorumlaTesadüf bulursun ancak bir kere bir eve TV tamirine gittik telwvziyonun kapagını bir actık aman Allahım kıvıl kıvıl kadın hemen elektrikli süpürgeyi getirdi vınnnn cekti hepsini bir kere evde canım sıkılıyor kaldım mutfaktaki balkon kapısı ve pencereyi söktüm duvarıda kırayım sürgülü kapı yaptırım dedim duvarın içinde kıvıl kıvıl evi sattım hemen onu gördüğüm yerde duramam yatamam
30 YorumlaBenim üniversitede evde aynı problem oldu Bayer marka şırınga şeklinde bir ilaç var sağa sola Ufal ufak sıktım 10 gün tatile gittim geldiğimde ölüleri bile yoktu meğersem ilaçın olayı zehirliyor yuvada ölmesini sağlıyor diğerleri de onu yiyince onlarda aynı şekilde ölüyor tavsiye edeirn
20 YorumlaPaslanmış yerler ve karanlığın olduğu yerler ısınmış yerler çamaşırın İçi buzdolabının arkası dolap altları en çok mutfakta bulunurlar yemeğe bile giriyorlar o kadar yani ve çözümüde çok kolay çok şükür atlattık aydınlıktan nefret ederler kaçarlar hep ama karanlığı çok seviyorlar
10 YorumlaHamam böceği banyo mutfak gibi su gideri olan yerlerden gelir biliyorum yaşadım gördüm ve çözdüm çok tiksiniyorum su hayvandan fobim var görünce ağlıyorum o derece. Çok çabuk uredigini biliyorum. Tek çare yem aldım yemi yiyince zaten yuvadakilere bulaşıyor. Kökten çözüm. Banyo gidrlerinin yanına klozet yanına ya da arkasına mutfak tezgahının arkadasina yemlerden alıp bırakın bı kaç güne kalmazlar inşallah
00 Yorumlaıslak ve nemli kalan bölümlerde olur yani mutfak lavabosu altı duş ya da wc nin herhangi bir bölümünde olur dikkatlice bakın buralarda suya maruz kalan sürekli nemli olan yerler de rütübet olur ve dip köşelere genellikle yuva yaparlar he bide çamaşır makinası altında da olabiliyor malum altını silmiyorsunuz sürekli ve ıslanabiliyor
00 Yorumla
+1 yılGenede banyo giderinden çıkar ya da yavrular oralara ilaçlamani tavsiye ederim ya da parke filan varsa onun bazı boşluklarından çıkabilir İlaclama yalmak istiyorsan butun eşyaları ortaya biriktir ve duvarla parkenin birleştiği yere ilaçlama yap
insallah kurtulursun☺️10 YorumlaSen yuvasını bulup bozsan bile onlar yeni yuva yapacaklar. En iyisi, duvar diplerine (çünkü genelde duvar diplerinde yürürler), çekmece içlerine, dolap arkalarına (karanlık olduğu için buraları severler) lavobo altlarına ( nemli olan yerlerde bulunurlar) sedir agaci tohumu bırak. Böceklerin hemen hepsi bu kokudan nefret ederler. Evi sık sık temizle, yerdeki un, ekmek kırığı, yiyecek artıkları böcekleri çeker, evi her gün havalandirmalisin, temiz havalı yerlere pek gelmezler. Evi nemli bırakma.
20 Yorumla- Diğer konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılNemli ortamları severler su kaçağı varsa banyo da ya da mutfakta orayı kontrol etmen de fayda var ikinci sebebi dışarıdan gelmesi şimdi bunların iki cinsi var bazıları uçuyor bazıları uçmuyor normal yürüyen cinsi kapının tam kapanmaması da onların içeri girmesini kolaylaştırır. Pencereler aynı şekilde açık olmamalı sineklik ile kapatılmalı mutlaka.
10 Yorumla
+1 yılValla yuvasını bulur musunuz bilmiyorum ama hamamböcekleri için macun zehirler var. Macunu yiyen böcek yuvasına gidiyor ölüyor o ölünce onu yiyen böcekler de ölüyor. Benim yeni taşındığım evde prizlerden bile böcek fışkırıyordu bu şekilde 2 güne hepsi yok oldular 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Guzel fikir
Sana bi soru fareyi nasil bitirebiliriz benim bag ecinde varda
1. Seçenek: İlaçlama ekibinden yardım alabilirsin
2. Seçenek: Özel ilaçlar var onları koyarsan Böcekler o ilaca gelecektir
00 YorumlaGenelde parkelerin köşelerinde ya da kapı pervazlarında küçük boşluklar varsa orada olurlar. Zaten birini görürseniz diğerlerinin yerini bulmak zor olmayabilir odayı tespit etseniz dediğim yerlerde mutlaka yuvaları vardı. Geçmiş olsun.
00 YorumlaYuvası kokar. Nem alan bir yeri bulmaya bak. Oraları keşfettikten Sonra eve uzun süre girme dışarıda gez. Burnun o kokuyu teşhis etmesi gerek. Dışarıdan geldiğin gibi o noktaları incele. Koklayarak dip köşelere bak.
00 Yorumla
+1 yılEvi karınca basmıştı suphelendigim yerlere pudra şekeri döktüm, şekerei alcaz diye üstüne bastıklarından izleri takip ettim, yuvalarını öyle bulmuştum, arkadaşlar ahşap yerlere falan bak demiş, bu yerlere suphelendigin yerlere un pudra şekeri tarzı bisiler serp az miktarda yürüdüğü yerden anlarsin
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılDışardan, tuvaletten ya da lavabo altlarından geliyorlar herhangi bir boru ya da küçük bir delik ne varsa onların barınağı ve çıkış kaynağı. Dediğim yerleri ilaçlarsanız sorun düzelir.
10 Yorumla
+1 yılBocege sıkınca üzerine yapisan sonra diger böceklere de bulaşan bi bocek ilaci vardi. Ona bir bak işe yarar.
10 Yorumla
+1 yılGörünürdeki yerlere bakıp bir delik bulamadıysanız şuraları gözden geçirin: Körlendiği sanılan borular, çekmece arkaları, tezgah altı duvara temas bölgeleri, gömme dolapların duvara temas bölgeleri, peteklerin duvara kakma noktaları, buzdolabının kompresör bölgesi, havalandırma menfezlerinin diğer tarafı vb..
10 YorumlaYem gibi bir ilacı var, alıp yuvasına götürüyor hamam böceği sonra yuvadaki bütün böcekler mefta oluyor... Yani yuvaya bombayı siz değil kendisi koyuyor.
10 YorumlaUgraşmayın bende mustakil evde yaşıyorum bir cok haşere eve girerdi en son elektronik haşere kovucu aldım senelerdir sinek bile girmiyor eve onca zaman boşuna ugraşmışım yani
25 Yorumla
+1 yıl% 100 Etkili denenmiş çözüm.
https://www. chrysamed. com/bocek-ilaci-urunleri/chrysamed-insektisit-genel-bocek-ilaci/
Bir kez kullandım yeterli oldu.00 Yorumla
+1 yılEvin bütün kuytu köşelerini ilaçla, doğrusu nasıl bulursun yuvayı bilmiyorum ama bu foto mecbur muydu ya🤐 kaşınıyorum şu an, zaten fobim var
11 Yorumla- +1 yıl
Aynısı bende de oluyor neden kaşınıyoruz acaba bilimsel bir açıklaması olmalı bunun.
+1 yılBizde aynı sorun olmuştu hemde mutfak dolabı arkasından çıktı 😰😰😰 çok şükür temizledik ama taşındık da zaten bir süre sonra
10 Yorumla
+1 yılo hamam böceklerinin genel olarak nerelerde takıldıklarıyla alakalı lavabo ve çevresinde çok görüyorduk tezgah altında bulduk yani tam altındaydı
00 Yorumla
+1 yılNemli ortamlarda yaşarlar. Giderlerden, çatlak deliklerden çıkabilirler. Akşam vakti bu delikleri gözlemlerseniz böcekle karşılaşabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılValla pisi pisi diyince çıkmıyorlar onu biliyorum, ondan dolayı bilmiyorum açık ve net nasıl bulunur ne edilir 😂
00 YorumlaHamam böcekleri genelde su giderlerinin hortum dip kenarlarından çıkar. Silikonla giderin bağlantı kısımlarını kapatin.
00 Yorumla
+1 yılAyyyy iğrenç ben ölürüm neyse evi ilaclatin ya da onlari kovan bitkiler falan var evin her yerine bitkilerden koyum
00 Yorumla
+1 yılYaz ayındayız normaldir böcek olması.. kapıdan pencereden her yerden gelir bisey yapamazsın çektir gitsn
00 Yorumla
+1 yılİlaçlama kesin çözüm ufak tablet şeklinde olanlar da var ve gördükçe sen temizleyeceksin doğal yollarla :)
00 Yorumla
+1 yılbayerin hamam böceği jeli var onu al onu yiyen hamam böceği yuvayada taşıyor zaten yuva aramana gerek yok 🥲
00 Yorumlaİlaçlar var kutu gibi onları koyarsan geliyor yiyor geberiyorlar
00 YorumlaHamam böceğini takip et. Hangi deliğe giriyorsa bas betonu :))
00 YorumlaHamam böceğinin sevdiği ortamlar özellikle karanlık ve nemli kısımlardır. Bu tarz yerlere bakmakta fayda var.
00 Yorumla
+1 yılTemizlik yaparak. Çünkü hamamböceğinin yuvası olmaz.
00 Yorumla
+1 yılİlaç firması bul en iyisi onlar ilaç yapıyor bir sene kafa rahat olur yaz kış böcek gelmez
00 Yorumlaben buna nasıl en yararlı görüşü yazıyım yaaa ıııyy alo polis imdat 155i ara
00 Yorumla
+1 yılYuvaları logarlardır, nemli rütübetli yerlerdir. Su giden yerlerden geçiş yaparlar ekseri. 🥳
00 Yorumla
+1 yılSelam arkadaşım kapsül ilaçlar var onlardan alıyorsn sonra yuvasinda ölüyorlar
00 Yorumlagece uyanıp sonra dedektif gibi takip edicen aksdjsjsksksj
ama işe yarıyodur10 YorumlaTakip etmek lazım hiç farketmeyeceğin yerlerde yuvaları var. Çernobil faciasında tek canlı kurtulan varlık bu hamamböcekleri zehir falan da işlemiyor bu arada biline.
30 YorumlaGenellikle gece yarısı karanlıkta çıkarlar ışığı açınca nere kaçıyorlarsa muhtemelen yuvası o yöndedir nemli sıcak aylarda çıkarlar nutubet seveler bu yüzden hamam böceği demişlerdir. Bulursanız geniş aile olmadan evi ilaçlatin
10 Yorumla
+1 yılFayans bosluklari olabilir herhangi gorunmeyen bo yerde fayans boslugunda yasiyor olabilirler bulabilmeniz icinde ber odayi bir diger odaya tasimaniz uzerinden bor temizlik yapmaniz bu sayede bir ihtimal de sansiniz olacagini dusunuyorum.
00 Yorumla
+1 yılgenellikle çatlaklarda olurlar mesela tuvalette çoksa orda bi yerde çatlak vardır mutfaktada öyle kuytu yerlere girmeyi severler. o yüzden mekan önemli. bide mantar falan yerler. Mantar koy küçük hepsi akın etsin öldür PATT KÜT
00 Yorumla
+1 yılher yerde olabilirler çamaşır makinesinin arkasında buz dolabının arkasında su borularının içerisinde ama özellikle ahşap mobilyaların orada oluyorlar dolabın arkasında olma olasılığı da bi hayli muhtemel
00 Yorumla
+1 yılBizim evdede var aslında çoğu kişinin evinde var akşamları çıkıp geziyolar. Gündüz saklaniyolar neyse işte. Bunlar parkelerin altlarında falan yasiyo yani direk odak olarak biyerde bulamazsınız evin her yerindeler çünkü
06 Yorumla- +1 yıl
Çok korkucu ya gece çıkmaları falan. Tiksiniyorum ama doğanın kanunu. Sahura kalkınca bir anda yakalıyordum. Gerçekten dediğin gibi gece yarıları çıkıyorlar. Öğğğ 😑🙄
- +1 yıl
Babam onları eline alıp atiyo camdan
- +1 yıl
Hayatım boyunca temas etmedim edemem de. Cidden bizden önceki nesil böcekler konusunda çok rahatlar.
- +1 yıl
Sanırım evim olursa taşınmadan önce her yerini kapatırım. En ufak delik bırakmam. Zaten fare hayattaki en tiksindiğim şey. İsmi geçince ürperiyorum
- +1 yıl
Benim gece uyurken ilacladik diye delirmiş ve yüzümden geçmişti bikeresine
- +1 yıl
Anlatma lütfen. Klozetten çıktığını görmüştüm bir videoda. O gün bugündür kapağı kapatmadan uyumam😑
Gizli Üye(30-35)+1 yılbize de gelmiş lavabo alti dolapların altında ama ulaşmak imkansız o dolaplara
10 Yorumla
+1 yılBir krem var bir kaç yere sürüyorsun bir daha canlı görmüyorsun jel ilaçtan bin kat daha etkili
00 Yorumla
+1 yılAnteninin girdiği her yerden geçebilir. Baca deliğinden bile gelebilir. Piriz kenarlarından vs.
00 Yorumla
+1 yılApartmansa çağırsın yönetici ilaç firmasını, hamam böceği ilacı var adamlar uyguluyor, neredeyse 2 seneye yakın hiçbir şey çıkmıyor
00 Yorumla- Diğer konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılHamamböceğinin yuvası olmuyor ki. Kanalizasyonda yaşıyorlar. Ortalıkta yemek artıkları varsa onlara geliyorlar.
00 Yorumla
+1 yılDuvarları, fayansları kırıp dökmeden, tezgahları sökmeden bulamazsın.. en kolay çözüm girip çıkabileceği tüm çatlakları alçı veya çimento ile kapatmak..
00 Yorumla
+1 yılSu boruları, banyo ve mutfak boruları, bulaşık ve çamaşır makinesi giderindeki çatlaklar, havalandırma girişleri ve ısıtıcılar hamam böceklerinin eve girdiği alanlardır.
00 Yorumla
+1 yılilk yerleştiği yerler mutfak ve banyolardır çoğunlukla Özellikle kapı pervazı süpürgelik kenarları dolap arkaları beyaz eşyaların motor içleri çatlak ve kuytu yerlerde yaşarlarr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhşap mobilyaların altında olabilir. Evinizin zemini tahtaysa da çıkar.
00 Yorumla
+1 yılher yere ilaç sık bizim evdede yuva vardı her akşam çıkıyorlardı yemek tabaklarının arkasında 20 tane falan bulduk ilaçladık çok iğrençti baya yuva vardı
00 YorumlaGenelde karanlıkta ortaya çıkarlar o yüzden küçük bir lamba ile takip edilebilir.
00 Yorumla
+1 yıllavabo ve boruların çevresindeki küçük delikler, banyo garaj gibi yerler. Sulu yerlerde yaşadıkları için buralara bakabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem