Bulaşık makinesi neden iyi yıkamaz? Bulaşık makinesinden çıkan bardaklar neden puslanır ve matlaşır, parlatıcı da koyuyorum.🧐Gıcır gıcır pırıl pırıl olsun istiyorum cam bardaklarım makineden çıkınca çok mu şey istiyorum ben ya..🙄
Görmüş olduğunuz bu yüz karası bardak makinadan çıktı 😂
Bulaşık makinesinden çıkan bardaklar neden puslanır ve matlaşır?
Makineden kaynaklandığını düşünüyorum. Tencereden dolayı olsaydı bütün makinelerde her tencere konulduğunda böyle olurdu. Parlatıcı konulsa da bu şekilde olabiliyor, o yüzden parlatıcı ile de alakası yok bence.
Merhaba, Makineden puslu cikan bardaklarin sebebi suyun sertliginden kaynaklaniyor genel olarak. Makinr icinde sol veya sağ tarafta su sertligini ayarlayan bir dugme var oranin ayarini degistirmekte fayda var. Bazen de deterjandan kaynaklanan sorunlar olabiliyor bunu icinde seffaf sıvı kapsulleri kullanmak gerekiyor.
Parlaklık ayarını daha parlak olsun diye arttırdıysan öyle çıkıyor çaresi ise önce elde telle bir güzel yıkamak ve sonraki yıkamalarda parlatıcı yerine sirke kullanmak.
Herkes sorunu; suya-tuza-buza-deterjana atmış Asil 3 sebebi vardır 1. Bulaşıkları yanlış makinaya atıyorsundur. 2. Makina eskidigi için ısıtma işini yapamıyor veya bir parçası var o ısınmayı yapamıyor 3. Camlarla beraber plastik bulasiklarda makinaya atıyorsun