Bana dünyanın en gereksiz şeyi ne diye sorsalar orta sehpa derim😏odayı küçültmekten başka bir işe yaramayan bu şeye dünya para vermek aşırı saçma geliyor? Siz evinizde orta sehpa kullanıyor musunuz?
Ya maalesef kullanıyoruz of cildiricam kocama yer kaplıyor dümdüz geçemiyorum. Temizlik yaparken rahatsız ediyor zaten oturup yemek yiyemiyorsun sürekli temizlemek zorunda kalıyorsun 🤦♀️ her sabah annem 3 kat sildiriyor masayı ondan çok doldum bu masa hakkında 😂😒
Küçük boyutuna rağmen, sehpanın birçok kullanışlı ve gerekli işlevi vardır. Elinizin altında olması gereken en önemli şeyler genellikle bu masada tutulur. Bu sadece dergilerle ilgili değil, aynı zamanda kitaplar, TV uzaktan kumandası, cep telefonu, anahtarlar vb. Sehpalar kozmetik için bir stand görevi görebilir. Bu mobilyayı farklı odalara koyabilirsiniz - oturma odasından banyoya, her yerde bir sehpa kullanışlı ve yeri doldurulamaz olacaktır😊
Merhaba, Katılıyorum söylediklerinize ama bazen ihtiyaç ola biliyor, ben kullanamıyorum küçük çocuğum olduğu için, bir yerini çarpar takılıp düşer diye kullanamıyorum, zaten küçük çocuğu olan evlerde kullanılmasını tavsiye etmem.
Keşke bizim orta sehpayi görsen 😶 gözlerin kanar babamın verdiği para canını yakar öyle iğrenç ve kullanışsın alanı kapladığı için kenarı ittik duruyor🤢