Ev & Yaşam Şu an nerede yaşıyorsunuz? Hayaliniz nerede yaşamak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Ben başlıyorum... nickden de anlaşıldığı gibi irlandada yaşıyorum isviçreye taşınmak istiyorum. Şu an nerede yaşıyorsunuz? Hayaliniz nerede yaşamak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Torontoda yaşıyorum ileride sadece mutlu olmak istiyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Daha ne olsun zaten 😂 Yorumla persordinary +1 yıl Niye yurt dışı mutluluk mu Yorumla Soran +1 yıl Evet? Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Hayalim İspanya 'da yaşamak. Kendim ise İzmir 'de yaşıyorum 1 0 Yorumla
Macskaszerető Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Macaristan'da yaşıyorum. Kanada'ya taşınma gibi bir düşüncem var 1 0 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İstanbul'dayım, hayalim yurt dışı. Amerika, İngiltere vb. olabilir. 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Hayaller Norveç. Yaşadığım yer Trabzon 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Doğal güzellik açısından Trabzon'la Norveç yarışırdı... tabi rant uğruna gitmeseydi Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Valla açgözlülük uğruna mahvettiler Yorumla Soran +1 yıl Profil fotoğrafın Trabzon ayasofya degil mi Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Evet Yorumla
melisaturgutt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Muğla'da yaşıyorum geçici süre İstanbul'da yaşadım birkaç ay sonra da İngiltere/Londra'ya taşınacağım 0 0 Yorumla
elifcknck Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Dünyada yaşıyorum ilerde marsta yaşamak hayalim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Torontoda yaşıyorum ileride sadece mutlu olmak istiyorum
Daha ne olsun zaten 😂
Niye yurt dışı mutluluk mu
Evet?
Hayalim İspanya 'da yaşamak. Kendim ise İzmir 'de yaşıyorum
Macaristan'da yaşıyorum. Kanada'ya taşınma gibi bir düşüncem var
İstanbul'dayım, hayalim yurt dışı. Amerika, İngiltere vb. olabilir.
Hayaller Norveç. Yaşadığım yer Trabzon
Doğal güzellik açısından Trabzon'la Norveç yarışırdı... tabi rant uğruna gitmeseydi
Valla açgözlülük uğruna mahvettiler
Profil fotoğrafın Trabzon ayasofya degil mi
Evet
Ben Küba'da yaşamak istiyorum
Muğla'da yaşıyorum geçici süre İstanbul'da yaşadım birkaç ay sonra da İngiltere/Londra'ya taşınacağım
Evde yağmuru izliyorum
Dünyada yaşıyorum ilerde marsta yaşamak hayalim
Amazon ormanlarında yaşamak isterdim
İstanbul hayalim isvişre ya da polonya
Amerika/orlando