Hepimizin ev temizliğinde bir sırrı, elinden düşürmediği bir temizleyici ürün vardır, benimkisi Vim beyaz sabunlu sprey temizleyici, ya sizinki ne?

Hepimizin ev temizliğinde bir sırrı, elinden düşürmediği bir temizleyici ürün vardır, benimkisi Vim beyaz sabunlu sprey temizleyici, ya sizinki ne?

Merhaba,
Evde sık sık temizlik yapmaya özen gösteren bir anne olarak her zaman doğal içerikli temizlik ürünlerini alırım, ve son zamanlarda Vim temizlik ürünleriyle tanıştım, aradığım ürün bu işte dedim.
Kokusuz temizlikmi olur diyenlerdenim
Çocuk olmadan önce çamaşır suyu kokması lazımdı heryerin ama çocuk olunca bu düşünce tamamen değişiyor 🧐.
Vim Yüzey temizleyici sıvısından inanılmaz memnun kaldım

kokusu harika hemde aşırı köpürmediği için temizliğiniz biraz daha kolaylaşıyor😍
Bence sizlerde bu ürünü alıp deneyin benim gibi memnun kalacağınıza eminin 🍀🌸
Bir başka ürün ise Vim beyaz sabun çok amaçlı yüzey temizleyici

Beyaz sabuna karşı oldu bitti bir sempatim vardı, temizlik ürünlerinde de beyaz sabunla olanları genelde tercih ederim, Vim beyaz sabun içeriğiyle bir kaç ürününü kullanıyorum. Bu çok amaçlı yüzey temizleyici en sevdiklerimden birisi İçeriğinde paraben klor fosfat ve boya yok. Bunlar artısı ama beni bağlayan kokusu oldu. Günlük lavabo temizliğinde ve mobilyalarımın tozunu almada kullanıyorum. Her iki yüzeyde de performansını başarılı buldum. Özellikle mobilyalarım parlak yüzeyli olmalarına rağmen ürün hiç matlık ya da dalgalı görüntü bırakmadı. Toz alma sonrası evin her odasından sabun kokusu yayılıyor.. Ürünü indirimde almıştım. Ama indirimsiz fiyatı da oldukça uygun. Denemenizi tavsiye ederim 🍀
Bir başka önereceğim ürün ise Vim yağ çözücü

Eskiden vimlemek diye bi tabir vardı benim gibi yaşı yetenler bilir😂 ben de bugün ocağı vimledim 2 haftadır vim kullanıyorum Ocak için gerçekten çok güzel yağ söküyor çok beklemenize gerek kalmıyor.
Vim markasının ürünlerini tavsiye ederim 🍀
Cevap
5Cevap
Pril bulaşık deterjanı birçok yerde kullanıyorum. Kokusunu seviyorum. Tabiki birde çamaşır suyu vazgeçilmez oluyor.
Loc diye bir marka gayet başarılı ama en çok onu kullanıyorum
Son günler de sarı güç, aspirin, domestos gibi ürünler sıkça kullandığım şeyler
ASPEROX kullanıyorum heryeri asperox ile siliyorum çok güzel çıkarıyor ♥♥♥
Evin her alanının temizliği için Vim'in temizlik ürünlerini tercih ediyorum.
en çok sirke kullanıyorum. hem daha az zararlı hem hesaplı hem de doğal
Yag sokucu
Asperox
Çok amaçlı genel temizleyiciler
Camsil ve çamaşır suyu
Çamaşır suyu ve beyaz sirke.
Sprey ve çamaşır suyu
Çamaşır suyu...
Çamaşır suyu
Dasty
Limon ruhu ve Aspirinsiz asla temizlik yapmam
sirke-karbonat