Ben önce mutfaktaki halıyı yollukla değiştirdim, sonra tamamen hepsini kaldırdım. Çünkü sürekli yıkanması gerekiyor ve bu da artı bir iş yükü oluşturuyor.
Şu an haftada bir kaç kere süpürüp siliyorum ve bu bana daha hijyenik geliyor.
Merhaba, Şimdi şöyle mutfaktan mutfağa değişiyor, mutfakta yerler taşsa eğer evet yerde halı olmalı ya da yolluk, birde evde küçük çocuk veya emekleyen bebek olduğu zaman olmalı yerde halı, halı olmasa da yine dediğim gibi yolluk mutlaka olmalı. Teşekkür ederim 🍀
Merhaba, Evet ben mutfakta halı kullanıyorum ama tam ortada durduğu için fazla kirlenmiyor. Çok sıcaklar gelince kaldirıp bir süre halısız devam ediyorum sicaklarda hic cekilmiyor çünku.
Hali değilde yıkanması daha kolay oluyor diye kilim kullanıyoruz bana kalsa mutfağın her yerine sericem😅 yerler yaglaniyor ve gözlerim buna asla tahammül edemiyor sürekli yer siliyorum 😕
Halı değil, banyo yakımları gibi, altı lastikli, kolay yıkanır, yapısı sık olmayan yer örtüleri var. Kolay katlanıyor, makinede yer kaplamıyor. İki tane alıp rahat rahat kullanılabilir. Ek olarak; bakteri olabilir ama mikrop yuvası değil. Fazla izole olmamak lazım bu zamanda.