Inceler misiniz?
Ortalıkta kalmış ufak tefek kusurları aklınıza yazıp su evde de soyle bir şey gördüm der misiniz?
Ortalıkta kalmış ufak tefek kusurları aklınıza yazıp su evde de soyle bir şey gördüm der misiniz?
Kendim tamirci olsam, gittiğim evin temizlik ve düzenine ister istemez bakarım, bizzat bu konuda titiz olduğumdan gittiğim her ortamın temiz olmasına da önem veriyorum. Gittiğim evin temizlik ve düzenine dikkat etmem için illa ki tamirci veya başka bir iş sebebiyle gitmeme gerek yok, arkadaşlarımın veya ailemin evinde de aynı titizliği gösteriyorum, bu bana kalırsa bir alışkanlık...
Bunun için tamirci olmaya gerek var mı? Tamirci değilim nasıl bi kafayla bakacağımı bilemem ama şu an için evimde ki eksikleri ya da bozukları görüp hallediyorum.
dağınıklık çok olursa illaki gözüme çarpar lakin ;
gördüğüm duyduğum orada kalır
insanlık hali, benim de evimde aynı durum yaşanabilir ya da ki bir yakınımın başına gelebilir
orada burada anlatmak yersizdir
Yıkıldım şuannn bu soruya yıkıldımmmmm 😂😂😂😂 maalesef ki dikkat ederdim ama kimseye şunun evinde bu var diye birşey demezdim ayıp olur meslek kurallarına aykırı
😂😅 hee halim komedi
Cevap
47Cevap
HAYIR ASLA ama parayı çok alırdım. Ev derli topluysa bilirdim ki o eve bakan bir hizmetci var bu ev sahibi daşşaklı paralı derdim. Ev dagınıksa borcum ne deyince gönlünden kopanı ver ablacıgım derim
Demezdim
İçimden geçse bile görmezden gelir umursamazdim
Zaten bunu söyleyen konuşan adam da ayıp etmiş olur
İnsan kendisine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapmamali
Böyle şeyler düşünmem fakat olduki gözüme çarptı hatası ya da iyiliğini dillendirmem bana göre değil.
Hiiiç umrumda olmaz adamın evinin sorumlusu değilim ya. Ama böyle aşırı uç bişey ortalıkta falan olursa bilemem yani 😂😂
Oyle bir konu aciliyorsa ortamda anltilir hata ayni meslekten birilierle genelikle is icabi deyisk bahsetin konular konusulur
yıllarca insanların evine girip çıktım ve evet dikkat ederim. Hatta girdiğim evler hep lüks semtlerde olduğundan bir dekorasyon zzzevkim de oluştu..
Hayır ben kendi sorunumu çözer çıkar giderim bana ne. :D
Sanki evin bir yerinde kıyafet, veya uygunsuz iç çamaşırı varmışta gelen usta bunu görmüş mü diye sorar gibi bir yapınız var? Bu usta da gidip bunu başka birilerine acaba anlatır mı diye de korkuyorsunuz sanırsam?
gibi bir şey
Bir erkek beğenmediği güzel olmadığı bir eve gidiyorsa pek umrunda olmaz ama sizin gibi güzellikte bir hanımın evine gelip böyle bir şey görürse anlatır başkalarına. Ben diyorum kabul et beni ne tamirci çağrırsın ne de muhasebeci. 5 tane mesleğim var. Çevir çevir kullan beni evin içinde.
😂😂
gelen kişiye bağlı. bu da iyi birine benziyordu adamı kötülemeyim şimdi
Ben ne iyi gibi görünüpte neler neler yapanı gördüm hayatta. Ne ustalar biliyorum öyle adam evli çoluk cocuğu var gidip müşterisinin evine kadınlarla neler neler. Hadi evlisin utanmıyorsun bari çocuklarında utan kart zamparalar. Bu durumda tamirciye uzak gidicen fazla yakın durmayacaksın bir gülmek, bir imalı bakış , bir yanından geçerken salınmak bile adamın kafayı karıştırır.
haklısın o da kişinin kendinde biten birşey
Mesela parfüm kokuları, oda kokuları konuşurken kadının kekeme veya peltekliği , kadın bambaşka bir şey ya ne yapsa dikkat çekiyor toplumda. Ayaklarında ki terlik terlik pembe ise erkek hemen der bu kadın naif diye. Yalnız yaşayan bir hanım mesela evde sanki başka bir erkek varmış gibi konuşmaları güvenlik için neler neler daha.
Çok abartı bir şey görmediğim sürece aklıma kazımam
Yok ya işimi yapar paramı alır gitmenin yoluna bakarım 👍
Görmezden gelirim rutin ev hali yani bizde yaşıyoruz o durumları😌😌
Galoş giyerdim, bana geldikleri için anahtari birakmalari yeterlidir 😁
Nerde öyle bir tamirci. Kendi işlerini hakkıyla yapsınlar yeter
Sadece ev değil ben her ortamda her şeye dikkat ederim. İnsanların konuşma şekline bile.
Ekstrem bir şey yoksa dikkat etmezdim. cok sanırım.
Hola,
Bence bu doğru olmaz ev özel bir alan zaten.
Evet evde ulu ortalıkta iç çamaşırı gördüm tahrik oldum
Asla. İsterlerse halının ortasına pislemiş olsunlar, ne bakarım ne de eleştiririm. Herkesin özeli kendine
Umrumda olmaz işimi yapar çıkar giderim
Titiz biri olduğumdan buyuk ihtimalle😂
Dikkat etmem işime bakar giderim
İşime bakar çıkarım o kadar incelemem
Hyr işimi yapar çıkardım
😎😂😂bundan sonra aklımda olsun
Tamirci ev hanımı filmleri çok çekildi bu ülkede
Hayır evin karısına dikkat ederim
demem. işimi yapar çıkar giderim
hayir, işimi yapar çıkar giderim
İlginç bir soru sanırım ilgilenmem
Elbette dikkat ederim düzenli mi diye bakarım