Yani tamam onun parası karışmaya hakkım yok belki ama ütüm çok az çıkar benim. O da sanmıyorum ki kuru temizlemeci gibi ütü yapıp dursun. Tutturdu benim alacağım 6 bin lira, baksana ne yakışıklı ütü demeye. Bi şey desem sanane dicek :( Napsak?
"1 kere evleniyoruz" diyerek 6 bin liralık ütü alınır mı?
Adam gibi soru sorulmuş yapılan yorumların yarısı hakaret içeriyor. Biraz nazik olun ya. Size göre alınmaz olabilir eve bende almam omkadarlık bir ütü ama aldığım herşeyi kaliteli almaya çalıştım düzeyin üstünde olsun ki bozulmasın uğraştırmasın diye.. Heves için bile alıyor olsa yine bu hakaretleri haketmiyor. Çok kötüsünüz gerçekten. Kardeşim eğer ütüyü heves için alıyorsa bunu ona anlatabilirsin, bence 3 binliraya kaliteli bir ütü alalım geri kalanıyla da şunu alırız diye heveslendirebilirsin. Direk bence alma çok saçma gibi şeyler daha çok inada bindirir ve kalbini kırar.
Eğer alma der iseniz kendisi siz her ütülenecek kıyafetinizi okuduğunuzda size trip atacak ya da laflar atacak büyük ihtimalle bir süre sonra kavga edeceksiniz en başlarda bu kavgalar bağırışma sonra küslük ve Allah korusun sonrası fiziksel şiddet ya da boşanma o yüzden bırak alsın unutmayın küçük görünen sorunlar bir bakmışsınız boşanıyorsunuz
Aylık geliri 10 bin üzeri ve ailesinin maddi durumu iyiyse tabi ki alır aldırır ama asgari ücretle çalışan ortalama bir aileye sahipse mantık dye bir şey o kız da
Ütü fiyatlarının diğer elektronik ev aletleri gibi yükseldiğinin farkındayım ama bir kereliğine evleniyorum deyip 6 bin liraya ütü alabileceğimi sanmıyorum, zaten beğendiğim ve kaliteli ütüler genelde 1000-2000 lira bandında oluyor ve çoğu Philips marka, hani 6 bin liraya ütü almaktansa, bildiğim ve beğendiğim marka olan ütüleri bin küsür liraya alırım daha iyi...
Saçma be kardeşim be bu güzelim evlilik gibi güzel bir nimet in neden bu kadar zorlaştı diyorsunuz ki 6.000 liraya ütü nedir ya Konuş usulünce anlat be kardeşim Darılıp kırılacak bir şey yok bu küçücük bir şeye bu kadar çok büyütürse yarın bir gün evlendiğinizde daha kötü olur düşünsene yarın bir gün mutfaktan tut giyim tarzı makyaj her türlü masrafı çıkacak tamam alsın almasın demiyorum ama atalarımızın bir sözü var ayağını yorganına göre uzat kardeşim benim osulunca konuş anlat Ne de olsa o da bir insan ilerisine diyorsun �imdi anlayışsız olan ileride hiç olmaz iyi günde kötü günde diye söz vermişsiniz nede olsa zamanında
Ütünün iyisi işi kolaylaştırıyor. Ütü yapmak kadınlara zulüm gibi geliyor iyi ütü daha hızlı kırışıkları açıyor. Ekonomi dolar kötüyken fiyatlar maalesef böyle😐 teknolojik şeylerde iyi olan uzun ömürlü oluyor. Erkekler bunu anlayamazsınız. Bir tık ucuzunuda alabilir ama kötüsünden uzak dursun. 2 yıl sonra yeniden ütü almak zorunda kalmak istemiyorsan bir defa al iyi olsun
Artık üretilen ürünler 5 sene sonra tekrar satılsın diye 5 senelik ömürle üretiliyor. Pahalı olunca ömrü değişmiyor. Sadece ucuzunu almak biraz paranı çöpe atmak oluyor. Ütü fiyatlarından bihaberim ama 500-1000 lira arası alınacak ütünün 5 sene civarı işimizi görmesi lazım. Zaten ömürlük olayı yok dediğim gibi. Eskide kaldı onlar. Ondan 6 bin vermek yerine 2 bin e iki kaliteli ütü alıp 10 sene idare etmek en mantıklısı gibi. Belki iyi kullanımla daha fazla idare de edilebilir
@Hacıı_gotye tamam 2500' e çok güzel ütü alabilir. Kazanlı ütüler çok iyi oluyor benim şahsi tercihim bunlar olur. Annemin kötü ütüsünde çok çektik adiydi yani o yüzden önemsedim. Anneler günü gibi indirümlerde çok düşüyor takip etsin
Burada dikkat çekilen gelinin ilk kez evleniyorum diyip boş harcama yaptırması. Sonra da evlenince ekonomik sorunlar yüzünden mutsuz bir evlilik yaşamak zorunda kalıcak olmasını ele alıyor
@Hacıı_gotye ya bu tipler her zaman el üstünde tutuluyor bazıları bilerek yapıyor. Görgüsüzlük moda oldu üzgünüm ben çevreme şunları istemem gerek yok deyince hayıflanıyorlar. Sizin demek istediğinizi de soruyuda anladım.
her zaman ütü alırsın. onu genellikle düğün hazırlıkları için derler. senin eşin biraz sevimli. deki ona ütüye vereceğimiz 6 bin lirayı sana daha iyi bir gelinlik almak için harcayalım. hep ütü alınır ama gelinlik vs. gibi şeyler hep alınmaz. alacağınız ütüdeki parayı gelinliğe ekleyin daha kaliteli gelinlik alın.
Kıyafetlerine Ütü bekleme o zaman knk 2 yila bozuluyorlar. Ceşme suyu kullandığı saniye vay haline.
Benim en icimi yakan bokum markası Arçelik hastası eski kalitesi olmayan beyaz eşyayı inox Arçelik alacak oluşum
Üzen yan kaliteli değil diyorum bosh bakalim yok paramız bizde kalsın sermaye. Abi bu kadar gerici bir kadını hayatima nasıl aldım neden iliski yasadım pişmanım.
Arçelik çin kokuyor her parçası. Sanki üretim ekibi adam gibi yapıyor. 😭😭😭😭
Ürün çok az çıkar ne demek.. her gün iç çamaşırın yok mu ütulenecek? T-shirt.. 2-3 günde bir üst baş.. sen bugüne kadar pis dolaşıyorsan kızın suçu mu?
Ne alaka ya kendi kendine ütülemiyor ya bu ütü yine sen yapıyorsun uygun fiyata kaliteli ütülerde var onunlada çabuk güzel ütü yapılır yani sonuçta yine sen ütülüyorsun
Mazur görülebilir zira ilk hevestir kırılmasın ama 6000 tl lik ütüde olsa 600 tl lik ütüde olsa ömür 2 yıl Kıdemli evli olarak tavsiye etmem ama dediğim gibi heves kalp kırılmasın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Alınmaz tabıkı kıyafetın kırısıklıgını alıcak bırsey sadece buzdolabı tv fılan olsa anlarım uzun yıllar kullanacagın onemlı bısey Bu durum baska seylerede yansır parası varsa alsın ama bu ulkede her zaman paran olmayabılır luks yasayan ınsanlar buyuk sıkıntı yasarlar ılerleyen zamanlarda
Ohaaa😱 o kadar pahalı ütü mü varmış ya 😳 ya o ütü ya da ben demelisin. Abi dışarda millet yiyecek ekmek bulamıyor be hiç mi vicdanınız sızlamaz yani bir ütüye o kadar para verirken.