Bi gün işten çıkışta bi pantolon ile gömlek almıştım çok hoşuma gitmişti.. Hemen hayallere daldım acaba eşim beni böyle beğenecek mi.. Böyle hayal kura kura eve geldim.. Eşim üzerimdekileri görür görmez nasıl borç yaparsın sen diye başlayıp 10 dakika boyunca çenesi hiç durmadan aralıksız laf soktu.. Susması için rica ettim susmadı.. Kalkıp yeni aldığım pantolonu ikiye ayırdım elimle, gömleği de yer bezi yaptım.. Bana çok gördüğün bunlar için artık sus dedim.. Yani kısacası yeni de olsa eskide olsa hiç bir eşyayı önemsemem..
Çok titizim, bozulduğunda direk atmam tamir etmeye çalışırım baktım oluru yok anca o zaman yenisi alırım, maddi durumumla da alakası yok maddi durumu iyiyken bile böyle yapanlar var :D
Ilk telefonunmu 2000 de almistim nikia 3310 hala calışiyor. Şu an ki telefonum note 5 ilk ciktiginda almistim hala canavar gibi calisiyir. Sen durumu yorumla
Yani şöyle söyleyim nişanlanma arefesinde olan birine boşta kaldın yazdın demen cidden beni çok şaşırttı ne diyecegimi bilemedim. Önemli olan benim affetmem degil inan beni boşver benim olayım degil bu. burda önemli olan tek kişi Ömer.
Yahu boşta kaldın derken onu kastetmedim ki ne zamandır yazmayınca herhalde en son bana yazdı diye düşündüm öylede değilmiş halimi hatrımı sormak için yazmış özür diledim vakit ayırdığı için teşekkür ettim çok pişmanım keşke demeseydim
Şaka amacıyla demiş olabilirsin ama işte farklı anlamlarda anlaşılıyor canım. Bundan sonra Ömer ne yapar nasıl davranır inan hiç bilmiyorum. çünkü morali çok bozuk oldugu için bu konuyu açmamaya karar verdik.
aslında yeni değil 3 sene önce bi motor aldım tertemiz bakarım her hafta sonu c. tesi temizlerim yağlarım ilk günkü gibi aynı çok kişi benden istesi sat bana dedi ama satmam :P