Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Orkide canlandıran karışım
Temiz sprey şişenizin içine 1 su bardağı suyu aktarın. üzerine 1 tatlı kaşığı tarçını ilave edin. Aspirini ise güzelce ezip toz haline getirdikten sonra bu karışıma ilave edin.07 Yorumla- +1 yıl
Yapraklarına ve köklerine
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Orkide canlandıran karışım için gerekli malzemeler:
1 tatlı kaşığı tarçın
1 adet aspirin
1 su bardağı su (temiz içme suyu kullanmanız daha etkili sonuçlar almanızı sağlayabilir)
Temiz bir sprey şişe - +1 yıl
Temiz sprey şişenizin içine 1 su bardağı suyu aktarın. üzerine 1 tatlı kaşığı tarçını ilave edin. Aspirini ise güzelce ezip toz haline getirdikten sonra bu karışıma ilave edin. Sprey şişenin ağzını kapatıp çalkalayarak tüm malzemelerin birbirine iyice karışmasını sağlayın. Ardından bu karışımı 10-12 saat kadar bu şekilde bekletin ve işte kullanıma hazır hale geldi bile!
Orkide canlandıran karışım nasıl uygulanır diyenler için hemen anlatmış olalım. Sprey şişesinde beklettiğiniz karışımı kullanmadan önce yine güzelce bir çalkalayın, homojen bir kıvama gelmesini sağlayın. Ardından yapraklarını temiz bir bezle güzelce sildiğiniz orkidenizin yapraklarına ve köklerine bu karışımdan dikkatlice püskürtün. Bitkinin çok ıslak bir hale gelmemesine ama karışımın da her yerine değdiğine emin olduktan sonra püskürtme işlemini bitirin ve bu uygulamayı günde ya da 2 günde 1 olacak şekilde tekrarlayın. Yaklaşık bir hafta ila 10 gün içinde bitkinizdeki iyileşmeleri görmeye başlayacaksınız.
- +1 yıl
Daha ayrıntılı ataym dedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Ben de orkide bakiyorum birkac fikir ilettim videoda.
https://www.dailymotion.com/video/k7HpKDUT31L1G3wPvuk70 Yorumla- +1 yıl
Şu ve gübre ver iyi gelir
00 Yorumla - +1 yıl
Salata yap 🥗🥗 😋
02 Yorumla- +1 yıl
Çiçeği canım çiçeği 🌸💮🌺
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi