Ev & Yaşam Sabahın erken saatlerinde ev temizliği yapmaya başlar mısınız? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Genelde saat 10-11 gibi temizliğe başlanıyor. Sizin için bu durum nasıldır?Sabahın erken saatlerinde ev temizliği yapmaya başlar mısınız?#gadasından sevgilerle 🤗 Sabahın erken saatlerinde ev temizliği yapmaya başlar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
baleks Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl çalışıyorum anca hafta sonu. o da kahvaltıdan neden sonra,öğleye doğru 1 0 Yorumla
DengesizBirHatun Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pazarları evde oluyorum onda da erken kalkmam yani 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et FenomenMaster Yaş: 46 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. misafir gelmeyecekse sabah pek yanaşmam temizliğe 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Hayır site kurallari geregi 10 olmadan supurge calistirilmasi yasak. Erken saatte is yapacak kadar saygisiz degilim 1 0 Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Hayır zaten öğleden sonra kalkıyorum, öğlen yaparım temizliğimi de. Hem kimseyi rahatsız etmemiş olurum, hem de daha rahat temizlerim. 1 0 Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl En iyisi erken saatte başlamak sonra her yer miss en sevdiğim. 1 0 Yorumla
ƘƲƦƬƘıԼıƇı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ben sabahın erken saatlerinde zor uyanıyorum ne temizliği 😂 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar