Bazı insanlar, gece aktif olur; gündüz miskin😬 Teknoloji geliştikçe sayıları artmaya başladı😲 Kimden mi bahsediyorum, benden tabi 😃 Burda benim gibiler var mı 🤔Kurtadam olmuşuz, gece coşuyor nöronlar🙃
06:00-06:30 arası uyurum 14:00-16:00 arası uyanırım bu hep böyle bende pek memnun değilim ama hergün evde olduğum için başka yapıcak bişeyim yok. Güneşi de sevmiyorum oda karanlık olmadan uyuyamadığım için hem siyah perde takılı hem iki duvar siyah iki duvar kırmızı, siyah ve kırmızı aşığı olarak...
Sevindim tek delinin ben olmadığıma😃 Ancak ben güneşi severim farklı olarak Sadece kaçırıyorum güneşi bugünlerde Aslında Tlf veya TV gece daha net olduğu için de o vakitleri tercih ediyor olabiliriz🤔
Ben gece gunduz aktif olurum yeter ki enerjimi emecek bir olumsuzluk yasamayim. Ama enerjim iki dakkikada yok olabiliyor duygusal yönden cok hassasim..
İçi ateş dışı uzay olan bu Dünyada duyguyu aşırı öne çıkarmak yıpratabilir Zira 2000 km hızla dönmekteyiz Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete Sıkı duralım vesselam
Yine güç diyorsun ama ben alışmak diyorum Çünkü aynı şoku yaşamıyoruz bilindik bir şey oluyor Bizi bir anda çarpmıyor hatta normal geliyor Bir de ölüm sonrası hesaba inanıyoruz o yüzden biz iyi olalım da herkes kötü olabilir
evet alışmak ama be şunu söylemek istedim ben bir olayda kötü bir olayda diğer kötü olaylar sayesinde güç alıyorum ve göz yaşlarımı silip hayatıma devam ediyorum
Sesten ziyade şöyle bende Gündüz sürekli Dünyaya açılma fikrim oluyor Gece ise yapacak bir şey yok deyip hobilerime -hiç gocunmadan- zaman ayırabiliyorum Gündüzki suçluluk duygusu olmuyor...