Sizce yatak odası ne renk olmalı, hangi renkte olması daha anlamlı?
Yatak odası dediğin ne renk olmalı?

bence tutkunun rengi kırmızı olmalı. Mavi huzur verici ama soğuk etkisi var, yeşil desen doğal bir hava verir, ama yatak odası hele ki bir ciftin odasıysa romantizm, ve ihtiras olmalı, bu yüzden sıcak tonlar seçilmeli mesela bordo gibi.
Cevap
18Cevap
Bence bu kişinin zevkine kalmış. Ama yatak odası uyuduğumuz yer olduğu için huzurlu olmalı. Bu yüzden canlı ya da çok renkli tercih yapılmaması lazım duvarlarda. Bence kum beji, ıslak kum gibi soft renkler yakışacaktır yatak odasına. Hatta bence bütün eve açık renk yakışır.
Bu ay koyu pembeyle beyaz kaplatıcam odamı soluk renkler sevmiyorum 🌈
Dinlendirici yormayan renkler olabilir mavi gri beyaz yesil turuncu
Ben leopar desenli bir örtü tercih ederim yatakta zaten başka gösterişe gerek kalmaz
Ben evliyim ama Benim yok onun için ben sadece hayalimi diyorum bambide görmüştüm çok güzel açık pembe ama çırtlak değil çok hoş bi renk almanı tavsiye ederim 👉
Yeşil ya da mavi değişik olur. Evin geri kalanı beyaz olsa örneğin, odaya girdiğinde farklı bir yer hissiyatı verebilir
normal yatak odasıysa beyaz olsun ama pezevenklik tarzı bi işle uğraşıyorsan kırmızı gider
sade, ferah, göz kalabalıgından uzak, iç açıcı olmalı bence
Kırmızı pembe bana göre ya da hicyoktan krem rengi sade renkler
Ben sade seviyorum gözüme güzel geleni seçerim yani siyah olabilir takıma göre beyazda yakışabilir
duvarlar gri, siyah, beyaz tonları. bir de kenara yeşil bitkiler, mis
siyah duvar renk duvar ve o boyaya benzer koyu gri bir nevresim takımı vs.
bence beyaz insanın içi açılıyor daha enerji dolu oluyor
Bence yatak olsun da ne renk olduğu önemli değil yeterki başımı koyiyim🤣🤣🤣
Beyaz en güzeli.
Pisman olunmuyor
Kırmızı olsun şehvet artsın kxjsksk
Göz yormamalı rengi
Mor ısterim vallahi ben
Simsiyah olmalı bence
Bence siyah en güzeli
Merhaba,
Yatak odasının dizaynı oluşturulurken bir çok kriter göz önüne alınır.
Bunların başında en önemli tasarım unsuru olan renkler gelir. Kapalı açık tüm alan dekorasyonlarında renk unsuru hem verdiği enerji bakımından hem de ürünlerin özelliklerini ortaya çıkarması açısından önemlidir. Ev dekorasyonlarında renk tonlarının en önemli olduğu yerlerden biri ise yatak odalarıdır.
Yatak odaları uyarıcı renk tonlarının ağırlıklı olmadığı, dinlendirici unsurlar ve renklerin bir arada olduğu sakin ve doğal ortamlar olmalıdırlar çünkü günün yorgunluğunu yatak odamızda atıyoruz. Bu sakinleştirici renklerin dışında, sabah uyandığımızda o sıcacık yataktan çıkma enerjisi verecek canlı renkleri de yatak odanıza serpiştirebilirsiniz. (60-30-10 kuralına bakabilirsiniz)
Yatak odaları konfor alanımızın temelini oluşturduğu için kendi görüşümce doğal ve sıcak renkler ile dekore edilmelidir lakin siz kendi kişiliğinizi yansıtmak isterseniz çok farklı renk skalaları da kullanabilirsiniz. İşte seçtiğim birkaç örnek:
Ayrıca Instagram sayfamda çeşitli örnekler mevcut, oradan ilham alabilirsiniz.
Çağkan İMER.
İç Mimar.