Sizce erkeklere temizlik yapmak yakışıyor mu yoksa erkeklerin eline göre değil mi temizlik? Bence yakışıyor, temizliği bilen erkek disiplinlidir bana göre.
Bence dünyanın düzeni değişmeli. Erkekler akşama kadar evde oturup temizlik yapmalı ayrıca yemekte yapmalı, kadınlar ise açıl giyinerek onca erkeğin içinde çalışıp kocasına para getirmeli. Bira modern olun modernlik budur. Erkekler ayrıca ameliyatla hamile kalmalı ve kadınlar yapay penis yaptırmalı. Ne? Yeni dünya düzenine hoşgeldin kardeşim.
Yalnız yaşadığım zamanlarda her işi kendim yaparım ama evde temizlik yapabilecek bir bayan varsa o temizliğini yapsın ben musluk tamiri, boya badana işlerini halledeyim.
Yakışmıyor diyenlere şaşırıyorum. Birincisi temizlik imandan gelir. İkincisi erkekliğinizi temizlik yapıp yapmamakla ölçüyosanız yazık size. Bir erkeğin evi veya odasının temiz olması utanç vericimi? Bence bu düşünce yapınızı bi değiştirin. Kimse size danteller örün demiyor. Kokmayın odanızıda kokutmayın.
Eşimin ben evdeyken temizlik yapmasını istemem. Herkesin görevi ve sorumlulukları var. Yardim istersem belki ama komple temizliği ona yüklemek bana ters! Yani bence yakışmıyor.
Hayat şartları eskisi gibi degil onceden 1 kişi ev gecindiriyordu ancak degisen ve farklılaşan dünyada karı koca calisarak ancak gecinebiliyor insanlar kadin da kole olmadığına gore calisan cift ev islerinde de ortak payda da bulunmali yemek yapmak bulasik temizlik vs cok zor bi is degil zaten boyle bakmali ve cocuklari da bu minvalde yetistirmeli
Bu işin yakışması yakışmaması diye birşey yok! Yaşadığı evi temizleyecek arkadaş bunun nesi tartışılıyor. O evde yaşıyorsa o evin tüm işlerine ortaktır.
Erkekte androjen olmalı tabi hayat müşterek temizlik yapması gerekiyor muhakkak bir kadının bir evi tek başına temizlemesi çok zor heleki çalışıyorsa kesinlikle yapmalı