Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelıkle bu duruma göre degısır ben şu an bekarım tüm herseyımı kendım yapıyorum zaten ılkokuldan berı hep yatılı ve unıversıte lıse dahıl evmden uzak yasadım ve okudum dolayısı ıle kendı işimi kendım görüyorum dünya mutfagı dahıl cok ıyı yemek bılırım ama fazla yemem damak tadım ıyıdır. Temızlıge gelırsek normalde zaen ufaklıktan gelen bır düzenlı hayatım kaltıgımda yatagımı toplar yedıgımı ıctıgımı kaldırırdım 6 yasında berı böyledır. Yanı evlendıgım kadın arkamdan bırsyler toplamaz elbıselerımi corabımı vs bu konuda tertıplıyımdır. Ancak kadın evde oturup ben temızlık yapmam kadın kadınlıgını erkek erkkelıgını bılmelı yemekte beraber yapabılırız sonucta elım cok hızlı ve lezzetlıdır ancak dedgım gıbı beraber olacak hersey kadın oturup ona hızmet etmem yanımda onlarca bayan çalısıyor bır tanesınden bır bardak su ıstememısımdır kendı ısımı kendım görürüm bu anlamda temızlık yapamayacak yemek yapamayacak erkektern bekleyecek kadar usungec ve tembel bır kadında evlenmesın otursun annesının dıznde yanı benım hayatımda usengec tembel kadın ve erkelere yer yoktur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla adamın hasıdır ellerine sağlık temizliği o yapıyorsa bende yemeği yaparım, eğer filmi o acıyorsa bende mısır patlatırım bana kraliçe gibi davranan bir adama bende krallar gibi davranırım. Bunu erkek kadın demeden butun insanlar bilmeli. Kadına kraliçe gibi davranırsan sana krallar gibi davranır..
62 Yorumla- +1 yıl
Belirtmeden edemiycem. Yasadigin yeri temizlemek kadına değil insana özgü bir davranıştır. Eğer bunu bile beceremeyen insanlar varsa ya da yaptığım zaman kılıbık olurum düşüncesine kapılan hanzolar varsa lütfen biriyle evlenip milletin prensesler gibi büyüttüğü kızının hayatının içine de etmesinler.
- +1 yıl
You are right mate <3
Eşi evdeyken temizlik yapan kadına ne deniyorsa o denir. Sanırım hiçbir şey.
Zaten yapılması gereken bir şey bu, aynı evde yaşamaya başlamadan önce de kendi temizliğini kendi yapması gerekir.121 Yorumla- +1 yıl
Kızlar:Haga fırsat göm göm
Hanımcı erkek akıllı erkektir63 Yorumla
Soran+1 yılAynen kadına sensin hayatım diyeceksin o kadın senin kulun kölen olur Ondan sonra
- +1 yıl
Bütün hanımlar aynı mı sence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
u +1 yılKılıbık derler
İşsiz derler.
Hanım köylü de olabilir10 Yorumla
+1 yılKendi isteği ile yapıyorsa normal tabi eleştirmek bize düşmez, temizlik yapmayı seviyordur, kadın çalışıyorsa hayat müşterek sonuçta tabiki yapacak. Ben çalışıyorum eşimle ortak yapıyoruz, ben maddi destek sağlıyorsam ev işlerinde de sağlamalı desteği. Ama kadın çalışmıyordur evdedir, tabiki de erkek yapmak zorunda değil.Çocuk varsa yaramaz sa haftasonları destek olabilir ama istiyorsa. Eşi rica ediyorsa.
20 Yorumla
+1 yılAdamın önde gideni falan denmez, efenim. Ev işleri kadına özgü değildir; dolayısıyla iki iş yaptı diye erkeğin şakşaklanması da ataerkil bakış açısından gelir. Herkes kendi götünü toplamayı bilecek. Beceremeyene oğlan/kız çocuğu denir; becerene de madalya takmak zırvadır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbir sey denmez. Sirf boyle yapiyor diye övecek, yuceltecek degilim
Zaten yapmasi gerek. Ben olmasam bekar bir erkek olsa kendi işini kendi yapmayacak miydi zaten? Evlendikten sonrada yine ayni sekilde devam etmesi gerekir. Tek fark bekarken tum evin yuku kendindeyken bu evin yukunu paylasabilecegi bir partneri vardır artik. Beraber yapılır. Olmasi gerekende budur.40 Yorumla
+1 yılNe var bunda ben kendim temizliyorum yaşadığım evi. Amma abartılıyor şu olay. Önce halıları süpürüyorum sonra altını domestoslu suyla siliyorum kuruyunca seriyorum. Pencereleri açtığım için ev nefes alıyor sonra kapatıp febreeze ile her yeri temiz koku sarıyor bitti. Ekstrem bir şey yok bunda.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladam denir
kral denir
bu akşam seni sürprizler bekliyor denir
gel sana masaj yapayım denir
of of neler denir62 Yorumla- +1 yıl
Gizli olmayan üye dostumun da ödüllendirme yöntemi iyiymiş :D
Soran+1 yılGelll ödüle gelllll
+1 yılBen buna izin vermem zaten ama yapıyorsa da onun düşünceli olduğunu, değer verdiğini, sevdiğini gösterir. Her konuda akla neden kötü şeyler gelir anlamıyorum. O da isteyerek yapıyorsa kadın bunu da değerlendirerek bakar her olaya yani daha yakın olurlar, daha iyi anlaşırlar vs. Kılıbıklıktır diyenler farklı bir çevrede yetiştikleri için öyle düşünüyorlardır. Bie erkek yeri geldiğinde yemek de yapabilmeli, temizlik de yapabilmeli. Kadın da aptal değilse başının üstünde taşır.
20 YorumlaAdam denir adam çünkü bu hayat müşterekse iyi ve kötü günde olmaya söz verilip imza atılmışsa herşey bana göre birlikte yapılmalı ben neden eşime yardım etmeyin ki ne olacak yani edersem bişey mi kaybederim incilerim mi dökülür... aksine eşim daha çok mutlu olur ee çiftler mutlu olursa aile mutlu olur daha ne olsun...
10 YorumlaZaten yapması gereken bir şey sırf görevini yapıyor diye pohpohlanmasına gerek yok
ama beraber yapılması taraftarıyım60 Yorumla
+1 yılEşimin ben evdeyken temizlik yapmasını istemem. Herkesin görevi ve sorumlulukları var. Yardim istersem belki ama komple temizliği ona yüklemek bana ters!
416 Yorumla- +1 yıl
Eski nesilden olanlar var evet. @prozax
- +1 yıl
Ev işleri bizim toplumumuzda kadın görevi olarak lanse edilir. Zorunlu olan kadın yapmalı gibi. Yapmak isteyen erkek sevdiğinde ve eşine kıyamadığından yardim etmek ister. Buda çoğu kadın için erkeği kullanma psikolojisine sokar. Bunu hisseden erkeğin de hevesi kırılır ve daha kötüsü eşinden uzaklaşır.
Sende de uzaklaşma hali olur normal olarak. Bende kullanıldığımı hissetsem soğurum. @prozax - +1 yıl
Ayrıca eskiden annelerimiz, nenelerimiz eşlerine değer kıymet verip herşeyleri işle ilgilenirler, evlerinde huzuru olması için herşeyi kırıp dökmek yerine onarma yoluna giderlerdi.
Şimdi ise herşey çok kolay gibi gören yeni nesil, onarmayı değil kırıp dökmeyi tercih ediyor... @prozax - +1 yıl
Seni anlıyorum merak etme. Zaten Beni hiç sevmezler böyle konularda. 🙂🙂 @prozax
- +1 yıl
Evet çok güzel açıkladın.. insanlık olarak çok ilerledik diyorlar oysa insanlık olarak o kadar çok geriledik ki.. ilerleyen tek şey teknoloji oldu.. insanlar mutluluğu parada arabada arar oldu bir şeyi unuttular aşk karın doyururmu derken paraya koşanlar aşkın doyuracağı ruhtan mahrum kaldılar sonrasımı şiddet boşanmalar cinayetler mutsuz insanlar daha neler neler..
- +1 yıl
İnsanlığımız iyi yöne gitmiyor maalesef. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🤲🤲🤲
- +1 yıl
Herkes sevseydi sorun vardı zaten şu zamanda doğruyu söylemen kimsenin işine gelmiyor ki.. doğru ancak işlerine ve kolaylarına gelirse doğru onlar için 🙂 benide genelde sevmezler zaten bende onlaeı sevmiyorum sorun yok 😄 allah iyi insanların sonunu zaten hayır eder ama şu yolunu kaybetmiş çoğunluğun sonunu hiç hayır edeceğe benzemiyor..
- +1 yıl
Haklisin. En doğruyu en iyiyi Yaratan bilir. Biz kuluz anca gördüğümüzü biliriz. 😉 @prozax
- +1 yıl
Bence susalım. Soran bizden rahatsız olmuş olabilir 😊 @prozax
- +1 yıl
Kimsenin ne olduğunu bilemeyiz. Kılıbık mıdır değil midir bilemeyiz. Gel sen yine de böyle konuşma emi kardeşim 😊 @prozax
Adam ya da insan denir
110 YorumlaDüşünceli , ilgili, eşine değer veren bir koca denir. Ha kılıbık tabirini yakıştıran bazı mahluklar da vardır. Ama kılıbıklık eşine yardım etmekle olunmayacağı gibi normal bir şeydir.
30 YorumlaAskııımmm helal sana hüptürügü hak ettin denir
* hüptürük aramizda bi espiri (orl)52 Yorumla- +1 yıl
Ödül güzelmiş :D
+1 yılYa temizlik hastasidir ya da bir halt yemis kendini affettirmeye calisiyodur. Diger turlu papanin musluman olmasi daha yakin bir ihtimal gibi.
30 Yorumla
+1 yılDüşüncelidir ama mesela ben evdeyken ufak şeylerde yardım etmesi yeterlidir. Ben varken pek karışılmasını pek sevmiyorum.🙂
30 Yorumla
+1 yılEvlilikte ideal erkek 😂
Abartmayın o kadar bi kadın yapıyosa erkek de yapsın kadının evde işte olmasi ne fark eder ki20 Yorumla
+1 yılYa ben yaparım ya da beraber yaparız 😊 Eşim tek başına yapıyorsa o zaman ben hastayımdır herhalde 😃
20 Yorumla
+1 yılTemizlik bana göre sadece kadının yapması gereken bişey değil ki bende o evde kalıyorsam yaparım temizlik de yemek de çay da kahve de. Herşey paylaşılmalı
50 Yorumla
+1 yılSon homo sapiens türünün ilkel olmayan canlısı olan gelişmiş bir bireyin, erkek cinsiyetinde olanına verilen ad. Diğerleri henüz evrimleşememiş, homo erectusta bekliyorlar
30 Yorumla
+1 yılBir tanıma gerek yok bir evde iki çift yaşıyor ve çalışıyorsa bu olmalı zaten.
30 YorumlaEşiyle beraber yapıyorsa sorun yokta eşi otururken yapıyorsa durum fecaat
30 Yorumla
+1 yılAranan erkek denir oturduğu yerden Her şeyi beklemeyen erkektir
20 YorumlaValla adam gibi adam denir. Bir kere eşinin kıymetini çok iyi biliyordur. Aferin ona. Onlar melektir onlar baldır. Öyle koca bulunca hemen kapın bırakmayın 😂😂👌🏻
20 YorumlaAslan denir yürü be koççumm kim tutarseni denir
😃 Saka bi yana erkegin yardım etmesi cok hos herkes aynı fikirde olmayabiliyor tabi ama beraber yapmak güzel50 Yorumla
+1 yılDüşünceli erkek denir. Şimdi ben hoşlandığım kızla evlenirsem (inş nasip eder rappişkom) ben de seve seve yardım ederim. Zaten kıyamam ona. Ayy güzel gözlerine kurban olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
00 YorumlaOrtak yaşan sürdürmeyi bilen, sorumluluk sahibi olarak yetiştirilmiş denir. Ellerine de sağlık.
40 Yorumla
+1 yılEşi ona yaptiryorsa ve kadın işini yapmıyorsa o adama kılıbık denir
Ama birlikte yapıyorlarsa ne güzel derim birbirlerine yardım ediyor20 YorumlaNe aşkımdan ne sevgimden dolayı yaparım. İnsanlık görevi olduğu için yaparım evimin işini. Ben titiz biriyim rahat edemem.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO evde 2 kişi yaşıyor ve tabiki erkekte iş yapacak erkekler eş mi seçiyor hizmetçi mi. Evlenmese kendi yine yapmak zorunda kalacak
20 Yorumla
+1 yılDüşünceli davranıp ona yardım ediyorsa, has seviyordur.
Ama kullanıldığını anlarsa bir adım geri gitmeli.
Kimileri var erkeğe her istediğini yaptırıyor ki o erkek kaybetme korkusuyla yaşar hep.00 Yorumla
+1 yılMutlu huzurlu bir yuva. Kimsenin kimseden birşey talep etmediğin bir evlilik ve harika bir eş
32 Yorumla- +1 yıl
Hahah oluuurrrrr
Bu yapmak zorunda oldugu bisey o evde o da yasio kadin mecbur mu be!!!
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru erkek
Hayallerdeki erkek
Erkek gibi erkek
Muhtişim erkek, denir20 YorumlaEv & Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Ne ezen, ne ezilenin olduğu
İnsanca, hakça bir "EV" düzeni..20 YorumlaŞimdi kadınların işine geldiği için kesin akıllı veya centilmen gibi şeyler söylemişlerdir..
Vay uyanıklar var..😄😂
Kılıbık denir 😉01 Yorumla
+1 yılEvdeysem is güç vs yok
Yorgunluk yok
Hayat ortak
Hele ki çocuklar vs de varsa
Her türlü yardımı seve seve yaparım00 Yorumla
+1 yılAferin bi oralı hakettin derim
35 Yorumla- +1 yıl
Ödüllendirme yöntemi güzelmiş :D
- +1 yıl
@Professional58 haketmemiş mi ama 😀😀
- +1 yıl
Çocuk ödevini bitirince hadi 5 dakka oyna oyuncakla der gibi oluyor da, tabi senin gibi düşünen bir kadınla evlenmek lazım bu ödülü alabilmek için :D
Soran+1 yılMmmmmm Evettt işte odulll
- +1 yıl
Dislike atan eşcinsel galiba :D
Ev erkeği olmak iyidir iyi.. Herşeyi kadın yapar algısı çok despotça.. Bir işin ucundanda erkek tutmalı, yükü hafifletmeli. Sonuçta otelde kalmıyor evinde kalıyor. Zoruna gitmesin iki bulaşık yıkamak, yer süpürmek..
30 Yorumla
+1 yılOrtak yaşamayı öğrenmiş, iyi yetiştirilmiş ya da iyi yetiştirmiş kendini derim. Aşkla alakası olduğunu düşünmüyorum.
30 YorumlaHiçbirşet denmez. Asıl yapmayan erkeğe tembel denir...
10 Yorumla
+1 yılHayat musterek, dertler de oyle. Herkes birseylerin ucundan gucu yettigince tutmali. Kiyas ve hesap kitap iliskiyi bitirir ama birbirine destek olursa ciftler guzellestirir.
10 Yorumlaerkek evde olsun istemem ben elini ev işine yatkın olması beni sinirlendirir.
36 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Eğer her yaptığın işe karışır diye düşünüyorsan haklısın ama yardım ediyorsa teşekkür etmeyi bilmelisin
- +1 yıl
Yalnız ben bilgisayar uzmanıyım ve benim eşim olmasını istediğim kadın hemşire olarak çalışacağından o sabah gidip akşam gelicek :D
Benim evden dışarı çıkmama gerek yok. Alışveriş, yürüyüş ve spor yapmak için falan çıkarım :) - +1 yıl
yani farklılık gösterebilir demek istemiştim :)
Sana da iyi günler...
Adı neyse o denir bence o kadar da farklı bir durum değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzik kılıbık erkek denir kadina yardim etmek. icin ev isi yapilir sirf o istiyor. diye değil bunu kabullendiremeyen erkek kadin karsisinda ezilmeye mahkumdur
00 YorumlaKılıbık denir , light erkek denir ,1 kalorilik erkek denir.
00 Yorumlakadın çalışıp eve para getiriyorsa erkek de bi zahmet ev işlerinde yardımcı olsun karısına.
00 Yorumla
+1 yılAdam denir ben ev temizliginde anneme de yardım ederim eşime de edecem
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi dusunmuyorum da partnerimin temizligi yemegi vs yapmasi ustune konusulacak bi konu degil ki. Asil sorun hicbir sey yapmamasi. Benim zorlamamla yapacaksa hic yapmasin bak o da var
30 Yorumlaeşine yardım ediyorsa aferim denir ama eşi oturup kendi temizlik yapıyorsa yıkılsın dünya altında altında kalsın o tip erkekler derim
10 Yorumla
+1 yılTabi bende yaparım. Söylenen sözlere de pek takılmam. Hep kadın yapacak değil. Ama şu zımbırtının bana ciddi faydası oldu😂.
https://youtu.be/Kbq-HgpDn6o00 YorumlaKILIBIK derler net 🙈😂
20 YorumlaEvlenmek kendine hizmetçi almak değil yardımcı olmak şart yani elimden geldiği her işte eşime yardım ederim nolcak işi biterse daha çok birbirimize vakit ayırırız 🤙🤙
10 Yorumla
+1 yılOlabilir yani nolcak 🤦😒
30 Yorumla
+1 yılYürü be 10 numara kim tutar seni derim😅😅😅
30 Yorumla
+1 yılAslann kral alga denir
31 Yorumla
+1 yılMilyon defa təbrik ederim...
34 Yorumla- +1 yıl
Neyini tebrik ediyorsun öyle erkeğe erkek mi denir @Sedefağaoğlu
- +1 yıl
Erkeğin erkek olması için eşine yardım etməyəcək diye bir kural mı var?
- +1 yıl
Erkek erkek gibi kadın kadın gibi olmalı @Sedefağaoğlu
+1 yılinsan gibi insan denir. evine hizmetçi almadıysa evlendiği kadını zaten her şeyi paylaşır öyle yaparlar.
10 YorumlaKadında yapıyor bunu.
Normal.
Bişey denmez.20 YorumlaHiçbir şey denmez. O ev ikisinin olduğuna göre zaten yapması gerekir.
20 Yorumla
+1 yılElinin kiri , alnının teriyle kadın işine karışmabem bildiğim gibi yaparım denir;)
20 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat