3 gün falan oldu. Sıvı sabun denedim olmadı kendi derinlemesine temizlik yapan yüz jelim var onunla da olmadı. Ne yapayım Allah için neyle kesin sonuç elde ederim?

1. Halının rengini etkilemeyecek yeni nesil klorsuz çamaşır sularından alıyorsun ve sulandırıyorsun.
2. TEmiz bir bezi karışıma batırarak DIŞARDAN İÇERİ DOĞRU siliyorsun.
3. Ardından 30 40 dakika kadar halıda bekletiyorsun.
4. Süre geçtikten sonra süpürge ile süpürüyorsun.
beyaz halı sakın dokunmayın içine işler doğru halı yıkamaya gönderin eğer leke silmek isterken içine işlerse halı yıkamada bile cıkmayabiliyor
Cevap
5Cevap
Suya bulaşık parlatıcısı biraz da sıvı cif dökün şeffaf olan cif krem değil bezle silin güzelce sonra durulayın
Su ile ozonu karıştır sil bir çıkacak mı, çıkmazsa farmasinin genel temizleyicisi var o efsane çıkarıyor
Ozon mu, renk degistirmez mi o
Değiştirmez su ile karıştıracaksin ben halıları genelde öyle silerim , sade ozon olsa sarı sarı renk olursa su ile karışınca sorun olmuyor
Olursa değil olurda olacaktı
Mallar şimdi çamaşır suyu der😂😂 Arap sabunu kullan bide halı şampuanı var köpük dök beklesin sonra sil
Bimde satılan aspirinden sık bolca, 5 10 dk sonra sil bir şey kalmaz
Mandalinayla döne kalka sevişmiş halı resmen başka türlüsüne kimse inandıramaz beni
sert fırçalar oluyor onla sildin mi deterjan sürüp?
Yok
Mandalin lekesi olduğuna emin misin xd
Ya ne olacakti?
Tuz ruhu dök bakalım ne olcak
Mandalin?😄
*mandalina
Ikisi de kullaniliyor. Cozumun ne peki
Kullanılması değil literatür önemli olan 😉
Çözüm donestos, asprin gibi güçlü deterjanlar...
*domestos 😄
Domestos renk degisikligine sebep olmasin?
Diğer çamaşır suları gibi değil demestos o kadar da renk değiştirmez bence ama bu halindan daha kötü yapacağını hiç sanmam 😄
domestosla sil
Emin misiniz? Renginde degisme olmasin?
üstüne döküp beklersen rengi değişir ama suyla karıştırıp hızlıca silersen bişey olmaz
Yağ çözücü sık
Yag yokki. Emin misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?