Sessiz ve emiş gücü iyi, hafif bir süpürge istiyorum. Elimdeki bozuldu.
Ne tavsiye edersiniz sessiz olarak?
Ne tavsiye edersiniz sessiz olarak?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tcinci sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Süpürgelerde en çok aradığım özellikler arasında güçlü ve hafif olması vardı hep, tabi bir de güzel görünmesine ve enerji tasarrufuna da bakarım ama genelde güçlü olsun, kirleri iyi çeksin, süpürürken de beni yormasın derim, tercihlerimi ona göre belirlerim. Ama teknoloji o kadar gelişti ki, bırak hafif süpürge aramayı artık robot süpürgeler var ve elin bile değmiyor desem yeridir :)

Robot süpürge deyince benim aklıma zaten hafif ve pratik olması geliyor fakat her robot süpürgenin bir olmadığını unutmamak lazım, özellikle Arzum Robotek X2 akıllı robot süpürgenin ;) Çünkü kendileri:
Piyasadaki üst segment pek çok robot süpürge ile aynı özelliklere sahip olmasının yanı sıra, uygun fiyatlı oluşu ve çok yönlülüğü ile benim kalbimi çoktan çaldı, verebileceğim en iyi ve en yeni süpürge önerimdir ;)
Pure D8.2 Electrolux 57 desibel ile en sessizlerden biri
Philips Performer Silent 66 desibel ile onu takip ediyor Ancak hafiflik emiş gücü ve ardında toz, mayt bırakmama gibi daha hayati konulara girersek bence 87 desibel ( ki fazla değil) ile Dyson'lar 1-0 öndedir.
Rowenta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?