Ev sahibimiz duvara çivi çakılmasın demişti ama o kadar boş kaldı ki duvarlar, artık içim sıkıldı birkaç tablo asasım geldi. Acaba normal kanvas tabloları duvara çivi çakmadan nasıl asabilirim?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kanvas tablolar oldukça hafiftir çerçeve olmadığı için çift taraflı bantlar sanırım bir kaç yerde kullanılırsa tutacaktır. 3M'in aparatı ya da macun kıvamındaki Patafix'ler de aynı işi görür

www.3m.com.tr/.../?N=5002385 3290902122&preselect=8709316 8710659 3293786499&rt=rud
Cevap
19Cevap
yapıştırarak...
iki tarafı da yapışan bantlar var, onlardan kullan...
yapıştıktan sonra sökmeye kaldığında muhtemelen boyayı da kaldıracaktır... bunu da bil...
Reklamlarda bi ara böyle şeyler için hamur yapıştırıcı tarzı bir şey vardı. İsminin ne olduğunu unuttum ama internette bulabilirsin
Sunfix vb ama yemez.
Hazır yapışkanlar var. Yapı marketlerde satılır. Tabii çok ağır tabloları taşımaz. Onlardan faydalanabilirsiniz.
Çift taraflı silikonlu bantlar var. Ama bazıları çok güçlü o tabloyu duvarda bırakmak zorunda kalabilirsin😄 her yerine yapıştırmamaya özen göster
Migos ve Tekzen de bu iş için özel bantları satılıyor bir görevliyke konuşursan sana yardımcı olacaktır
Duvara zarar vermek istemiyorsan çivi harici bir şeyle deneme derim. Her türlü zarar görecektir. Çivi en mantıklısın bu konuda.
en iyi çözüm çift taraflı bant bence. onun yapıştırıcısı güçlü olmayanları var. duvarda iz falan bırakmaz. bence onu dene. hem çokta ucuz☺☺
Kiralamadinmi evi Bedavaya oturmuyorsun ya Çıkarken aldığın gibi bırak istersen duvarı yıkarsın
Macun yapıştırıcılar var nalburlarda vs bulabilirsin
Reis sınırsız internet varsa evde ben yapıştırırım.(triggerlanmayın)
Çift taraflı bant ya da oyun hamuru gibi yapıştırıcı olabilir
Çift taraflı bantlar var, ama çıkardığında boyayı da çıkarır😅
Bence siz çivinizi çakın, evden taşınırken çivileri söker delikleri de sıva ile kapatırsınız.
Yaıştırarak.. Artık çok kuvvetli yapıştırıcılar var..
Çift taraflı bant cividen bile daha fazla zarar veriyor duvara. Asma çok mu önemli duvara tablo aşmak.
çift taraflı bant ile..
ama o da çividen daha çok zarar verir..
Duvar için yapışkanlı şeyler var kuvvetli bayağ onlardan al
Bulursan banada haber et. Silikonda olmaz bu arada sıva boya kaldırır.
Çift taraflı bant kullanabilirsiniz
Aynen sakın sakın
@DenizinSesiVar Kısa sürede kavlar yemez
Cırt cırtlar var özel
Özel çift taraflı bant al
İz bırakmayan bantlar var
Çift taraflı bant ile
Çift taraflı bant
Çift taraflı bantla
Çift taraflı bantlar mevcut
çift taraflı bant ile bu sorunu halledebilirsin
Yapiskan kullan. Adini unuttum