Vim'in yağ çözücüsünü denemek istiyorum, ocaktaki yağları iyi çıkarır mı? vim yağ çözücü kullananlar eger iyi derseniz fırında da kullanacağım içinde ve tepsilerinde...

Vim'in yağ çözücüsünü denemek istiyorum, ocaktaki yağları iyi çıkarır mı? vim yağ çözücü kullananlar eger iyi derseniz fırında da kullanacağım içinde ve tepsilerinde...

Vallaha Vim al, başka bir şey alma derim. Özellikle biz kadınlar kızartma yaptıktan sonra ocağımızda ki yağ lekeleri karşısında, telaşa kapılıyoruz. Bu yüzden Vim yağ sökücü anında temizler. Tavsiye ederim..
ben kullanıyorum fena değil yani kalite fiyat oranı makul aşırı yoğun bir yerde denemedim henüz yani mangal gibi alanda denemedim ama ocakta fırında gayet memnunum
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Ben bir süredir bir kaç ürününü kullanıyorum Vim'in. Özellikle temiz içerikli bu yağ çözücüye bayıldım. Fırın içinde tepsilerde kullandım biraz sıkıp bekletip süngerle ovalayıp duruladım pırıl pırıl oldular. KEsinlikle bir şans vermelisin. Ocağımda da oldukça başarılı.
Daha kullanmadım ama etkili olduğunu duydum, yakın zamanda deneyeceğim markette falan denk gelirsem
a101 üretiyor bunu en azından yerli malı
Kesin bim de satiliyo
Denemelisiniz 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?