Diğer Gasilhane içindeki koku nedir? Ahmet-1992 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşım çok küçük değil gasilhaneye çok defa girmişimdir. Her girişimde hep aynı benzer kokuyu hissediyorum. Bugün bir büyüğümü görmek için girdim yine o koku sarmıştı her yeri. Nedir bu koku bir çeşit dezenfektan mı yoksa ceset kokusu mu? Gasilhane içindeki koku nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. Ceset kokmaz dondurucu ıcınde cıkarılır. Kullandıları sabun ve dezenfektan kokusudur 1 0 Yorumla
hilaltazee Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ben cesaret edip hiçbir kere giremedim 1 2 Yorumla Ahmet-1992 +1 yıl Son vedaların yapıldığı yer malesef. Orda gördün gördün malesef oradan çıkınca bir daha görme şansın olmuyor. Yorumla hilaltazee +1 yıl allah sabır versin kaybettiğin kişinin de mekanı cennet olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ceset kokmaz dondurucu ıcınde cıkarılır. Kullandıları sabun ve dezenfektan kokusudur
ben cesaret edip hiçbir kere giremedim
Son vedaların yapıldığı yer malesef. Orda gördün gördün malesef oradan çıkınca bir daha görme şansın olmuyor.
allah sabır versin kaybettiğin kişinin de mekanı cennet olsun