Çeyiz düzmeye başlayınca illa ki bir şeyler unutuluyor. O yüzden fikrinizi almak istedim belki listemde olmayan şeyler önerirsiniz. Hangi küçük ev aletlerini almalıyım?
Çeyiz düzerken olmazsa olmaz küçük ev aletleri nelerdir?
her ne alırsanız alın tamam artık dedıgınız noktadan sonra dahı onlarca belkı yuzlerce sey ckacaktır.. ılk basta temel seylerı aldıktan sonra ıhtıyaca gore alısverıs yapmak en dogrusu olacaktır hem ısraftan kacınmıs olursunuz cunku evlerımızde alıpta kullanmadıgımız cok sey var..
Tencere setleri yemek tabak Setleri çatal bıçak seti Çeyizin olmazsa olmazlari arasında ben emsandan takim olarak almayi düşünüyorum... tabi bunun yanında resimdeki küçük ev aletleride sana en gerekli olanlari alırsin 😊
Evet. Ben her zaman hayatımda kime ne konuda güvendi isem bir şekilde arkadaşta olsa yanılttı ben o yüzden kolay kolay kimseye yaklaşmıyorum. Bu ilişkim olmasa idi de böyle olurdu
@cheftugba ilişkim var dedin ama yazıktır veya bu nasıl kisiliksizliktir anlamadım, eden adab olmayan bazı yorumlarda ne tersledigin var ne cekindigin.
Demek. ki biz deki ar, sende olana farkını koyacak. kadar 👍👍👍
Yazık, biz de temiz niyetle önem arz ettik, değmezmiş. Resmini de alenen görsünler vücuduna laf ederken, devam et. Ben siliyorum bu hesabı seninle muhatap olduğum. icjn