Sehpaların özelliklerini yazdım. Benim TV 40 inç (101 cm). Koltuğun yüksekliği de 40 cm. Sehpanın en az 50 olması kanaatindeyim ama fiyat çıkıyor haliyle. Hangisi daha iyi sizce..uzunluk:140 cm, yükseklik:40 cm, fiyat:193,91 TLuzunluk:180 cm, yükseklik:50 cm, fiyat:294,90 TL
Ben olsam 1. Sehpayi alırım. Hem simetri duruyor. Hem daha zarif. Ikincisinde ayakların rengi çok koyu kahve. Ayrıca ortadaki çizgi ile sehpanın ayağı gözümü rahatisz etti direk dikkatimi cekti
Hangi çizgi? 2. Nin hem boyu hem de genişliği büyük. 50 cm baya iyi sehpa için. Öteki 40 cm kötü yanı o. Dediğin gibi ben de 200 Luk olanı alicam sanirim. Aile evi değil zaten fazla para vermeye gerek yok
Ikinci resimde en sondaki dikdörtgenin enine ve sehpanın ayağına takildim sen bana bakma matematik öğretmeni olduğum için zamanla kafayı yiyorum hayırlı olsun🙃
Öğrenci evi mi 🤭 öğrencilik mi kaldı be... İşimi gorsunler 100 130 TL felan ama onlar 90 cm. TV de 90 cm çok biçimsiz durur. O yüzden ilk en az 120 cm dedim. Sonra 130 dedim. En son 180 e kadar çıktim ama şu 140 cm fena değil bence de. Yanlar da 25 cm kalacak. 25 yeterli mi... 180 cm olan da 45 cm kalacak baya şekilli durur.
Ölçüsü, göz hizanda yerden daha yüksek olanı tabi işine gelir. Oturuş şekline, rahatına ve sağlık açısından en uygunu olacaktır. Parasına bakma, 10 defa almayacaksın bunu..