Arkadaşlar merhaba elektrikli süpürge ile ile ilgili marka ve model önerileriniz nelerdir? Toz torbalı ve torbasız olması avantaj ve dezavantajları sizce neler?
Merhaba, evinizin tozunu attıracak, temizliği kolaylaştırıp hijyenik bir ortama kavuşturacak piyasadaki en iyi süpürge markası olan Dyson'ı kesinlikle tavsiye ederim. Dyson' nın en beğendiğim modelleri şunlardır:
Dyson V7
Dyson V8
Dyson V10 ve
Dyson V11 kablosuz elektrik süpürge modelleri ♡
Çok beğendiğim ve son model süpürge olan Dyson V11'den biraz bahsedeyim;
Dyson V11 kablosuz elektrikli süpürge
Ev temizliğini üst seviyeye taşıyacak teknolojiye sahip Dyson V11;
Gücü ve çalışma sürecini akıllıca yönetir. %18 daha güçlü emiş gücüne sahiptir.
En küçük partikülleri bile hazneye hapseder ve dışarıya temiz hava verir.
#Eco#Boost#Auto mod seçenekleri sayesinde temizliğin gücüne yön verme imkanı sağlar.
Dyson V11
Sahip olduğu LCD ekran sayesinde kalan çalışma süresi filtre bakımı ve tıkanıklık bildirimlerini gerçek zamanlı gösterir.
Temizliği mükemmel yapabilmek için tüm ayrıntıların düşünülerek tasarlandığı bir kablosuz elektrikli süpürgedir.
Ben, alerjik bir bünyeye sahip olduğum için, bu durumumu destekleyen elektrikli süpürge olan Dyson Big Ball Allergy 2 modelini kullanıyorum.
Dyson Big Ball Allergy 2
Dyson Big Ball Allergy 2'nin en sevdiğim özelliği, devrilmeyen bir gövde tasarımına sahip olmasıdır. Diğer özelliklerine değinecek olursam:
Hazne temizliği hijyen şekilde gerçekleştirilebiliyor. Toza dokunmadan tek dokunuşta mükemmel temizliği keşfediyorsunuz. Tüm alerjenleri içine hapsediyor soluduğunuz havaya hiç bir şey bırakmıyor.
Emiş gücü ve performansı oldukça yüksek. Çok az bir sesi var hiç rahatsız etmiyor.
4 farklı temizleme başlığı var;
1. Kombinasyon Başlığı
2. Yumuşak Toz Temizleme Başlığı
3. Pnömatik Başlık
4. Merdiven Başlığı
Eğer alerjen sorunlarınız varsa, rahat bir temizlik ve yaşam alanı için Dyson Big Ball Allergy 2 'yi kesinlikle tavsiye ederim.
Birçok kullanıcı klasik süpürgelerin boyutlarından, evin her bir yanına dağılan aksesuarlarından, kapı ve mobilyalarda sebep olduğu hasarlardan şikayetçi oluyor gadası. Philips, pratik ve rahat kullanıma önem veren kullanıcılar için ürettiği Philips Speedpro Max Şarjlı Dikey Süpürge ile benzersiz bir temizlik deneyimi sunar. Çekim kalitesi ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken Philips SpeedPro Max yenilikçi tasarımıyla da rakiplerinden ayrılır. Klasik Süpürgelere Artık Veda Zamanı... Kablosuz tasarımıyla temizliğe özgürlük katan Philips SpeedPro Max, tasarımı sayesinde hem dikey süpürge hem de el süpürgesi olarak kullanılabilir. Ergonomik yapısı kullanım sırasında size yardımcı olur ve yorulmadan temizlik yapmanıza olanak sağlar. Power Blade motor teknolojisi, eşsiz kanat tasarımı sayesinde çok güçlü hava akımı oluşturarak mükemmel çekim gücü sunar. Böylece süpürme esnasında aynı yeri tekrar tekrar geçmenize gerek kalmaz. Philips SpeedPro Max, LED aydınlatmayla ile geliştirilmiş, 360 derece çekim teknolojisine sahip, esnek ana başlığa sahiptir. Bu başlık yardımıyla koltuk altı ve arkası gibi görünmeyen yerlerdeki hav ve tozu gözden kaçırmazsınız. Ayrıca ürünle birlikte verilen turbo fırça, halı ve koltuklarınızdaki saçları veya evcil hayvan kıllarını temizlemenizi kolaylaştırır. PowerCyclone 8 teknolojisini kullanan torbasız tasarımı kolay kullanım imkan tanır. Üst bölüme konumlandırılmış LED ekran şarj süresi ve mod gibi bilgileri size gösterir. Küçük yapısı, uzun kullanım süresi ve boru üzerinde bulunan katlanabilir fırçası gibi benzersiz detaylarıyla temizliği keyifli hale getirir. Kısacası... 360 derece çekim gücü sayesinde tek geçişte daha fazla tozu toplar. LED başlık görünmeyen toz ve kiri ortaya çıkarır Güçlü toz çekişi için yüksek hava akışı yaratan PowerBlade dijital motor, Power Cyclone 8 Torbasız süpürgedeki en üstün teknolojidir. Üçlü filtre sistemi, daha uzun süre daha yüksek hava akışı sunar. 25 V Lityum iyon pillerle 65 dakika kullanım süresi sağlar. Akıllı dijital ekran, hızı ve pil kullanımını gösterir. Entegre el tipi ünite, aralık temizleme başlığı ve fırça alçak mobilyaların altına bile hızlıca ulaşım imkanı sağlıyor. Benzersiz toz haznesi tasarımı sayesinde boşaltma işlemi sırasında etrafa toz dağılmaz. Toza alerjisi olanlar için oldukça güzeldir.
Toz torbalı arçelik 4920 tornado, toz torbalının çekişi yüksek olur, toz motora gitmez, hepa uzun ömürlü olur, siklon önermem çekişi iyi olana rastlamadım toz motora kaçar bir süre sonra çmp olur
Selam :) Size çok memnun kaldığım Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge'den bahsetmek istiyorum. Torbasız hazneye sahip bir süpürge. İnan ki torbasız süpürge kullanmanın dezavantajı yok. Ama kullandığınız süpürgeye göre de değişir. Benim süpürgemin torbasız haznesinin kullanımı çok basit. Şimdi özelliklerinden bahsedeyim.
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge kullanmanın avantajları neler?
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge
Konumuz torbasız süpürge olduğu için ilk olarak toz haznesinden bahsedelim. Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge'nin torbasız bir haznesi var. Kapağı çok güçlü toz dökülmüyor asla. Boşaltması çok kolay ve oldukça hijyenim. Kapağı çıkardıktan sonra tek yapmanız gereken tozları çöpe boşaltmak. Şekli itibariyle bunu yaparken hiç zorlanmayacaksınız.
Süpürgenin en sevdiğim diğer yani farklı amaçlar için kullanılan fırçaları. Süpürgenin asıl ana başlığı 360 derece çekim gücüne sahip. Geride tek bir toz tanesi bile bırakmıyor. İkinci başlık entegre yumuşak fırçası. Tüm köşeleri, ulaşılamaz yerleri bu fırça ile temizlemek çok kolay. Üçüncüsü ise özel turbo fırçası. Tüm zorlu toz ve tüyleri temizlerken zorlanmamanızı sağlıyor. Hayvan besliyorsanız bu turbo başlık en yakın dostunuz olacak.
Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge
Süpürge esnek manevraları sayesinde her köşeye ve mobilya altlarına kolayca giriyor. Led ışıkları sayesinde tüm tozları görmenizi sağlıyor.
2si bir arada özelliği var. Borusunu çıkarınca minik bir el süpürge haline geliyor. İnanılmaz pratik.
65 dakika şarj özelliği mükemmel. Temizliğim yarıda kalmıyor. 65 dakika boyunca tüm evi temizlemiş oluyorum. Şarjlı ve kablosuz olması ev işini kolaylaştırıyor. Artık ayaklarıma dolanan kablolar yok.
Süpürge arayışında olanlara hiç düşünmeden bu mükemmel ürünü denemelerini tavsiye ederim. Torbasız süpürgeler arasında en en ennnn iyisi. Philips zaten çok kaliteli ve sevdiğim bir markaydı ve süpürgesi ile artık vazgeçilmezim oldu. Philips SpeedPro Max Kablosuz Süpürge evinizdeki vazgeçilmeziniz olacak.
Bence dyson gibi markalara dunya para vermenin anlami yok. Bu konuda kendi motorunu ureten firmalara guvenirim. Siemens Philips Fakir gibi. Emis gucu 2000 2500 w lik motorlarda cok iyi. Ancak size herseyi en yuksek kapasiteyle cekmeyi dusunmemenizi oneririm.
Doğru torbasızlar hepayı doldurur ve motorun içi tozla dolar çünkü siklon her partikül için tasarlanmaz, o sebeple ben kuvvetli çekim yapan süpürge seviyorum, beko s4920 var hatta valideyede aldım iyi çekiyor