Bazıları kardeşi ile bazıları eşi ile kalıyor. Bazıları oturma odasında yatıyor. Peki ya sizin kendinize ait bir odanız var mı? 

4 oda 1 de salon birde mutfağa böyle yarım dolaptan bölme yapıp mutfaktan da bir oda çıkartmışlar fakat ben onu odadan saymıyorum o yüzden 4 oda 1 salon. Diğer soruya gelecek olursak evin tamamı benim. Tek başıma hepsi benim 😁😁😁
Cevap
14Cevap
Evim 3 odalı hepsi bana ait bir odak yatak odası bir oda kitap gitar ve hobi odası diğer oda öyle boşluk birde salon var
tamda bu konudan muzdarip oldugum dönemde sormuşsun..420 metrekare villadayım.. normalde anne baba kız kardes ve ben yasıoduk, gündüzleri ev işlerine gelen kadın oluodu bide.. kız kardesim evlendi ayrıldı, 3 kişi klmak bir yana dursdun bewbegi, kendisi, esi, dadısı sürekli bizdeler.. yani cogu günler 7-8 kişi oluo ev... ters yasiyan, gündüz uyuyan bir adam olarak kiralık ev bkıorum hayatımda ilk defa 37 sene sonra...
Odam vardi Nisan atilinca çeyizleri kiycak yer lazimdi odami iptal ettik ceyizlerimi odama yerlestirdik yığdık simdi ortalarda surunuyom
Eşyaları ne yapmayı düşünüyorsunuz peki
2 1 , ev ailemin
Herkes 4-6 1 de yaşıyorsa bu 1 1 leri kim kiralıyor 😅
Herkesim evi 4-5-6 odalı mı ya 😂
Evimiz 3+1. Tek çocuk olduğum için kendime ait odam var
Yaşıyorsun bu hayatı beeee
Orası öyledir de senden düşükler de vardır odası olmayan falan
Kardeşiyle kalanlardanim bende
😊😊
Aynen ya insan hiç rahat olamıyor
Yapacak bir şey yok hiç yoktan iyidir bence
Sizi bilmem ama ben kabullendim artık en iyi çözüm yolu o çünkü, sizide kabullenmeye davet ediyorum fazla israr etmeden 😊😊
Ben de artık bir salsanız mı ki diyorum burayı :D
Kusura bakmayın cidden
Kızmıyorum da fark ettiyseniz bir süre devam ettirdiniz sdfsdf yani gerekli sabrı gösterdiğime inanıyorum :D
Evim iki arti bir. Kendime ait odam var ama genellikle cocuklarimla yattigim icin işlevsiz 😂
Ya esin
@Tarihibirşey eşim yok ayrildim
Jnmm en iyisi ya bende böyle istiyorum bazen çocuğuma kendim olayım �yi mi Güzel mi yoksa kötü bir şey mi
5 1, buna rağmen kendime ait bir odam yok.
Beş artı bir. '
Kaç kişi kalıyorsunuz da yok ya
Abimlerle oturuyoruz. Hep beraber 6-7 kişi.
Kendi odam var ama kardeşimle ortak sayılır😂
bence kardeşinin odası sayılacak artık ne dersin yolcu oldugundan :d
sonra sen bitirip tekrar geleceksin sonra o tekrar gelecek sonra sen evlenip gideceksin derken bir gün elbet boşalacak eğer öyle hesap edersek evet :D
hoooaydaaaa o niye be :D
olsun ailenle kal o da iyi olur be :d
Evet var :) 175 m2 3 1
4+1 ama yine kendime ait odam yok😄
2+1 yalnız yaşıyorum zaten.
3+1
Kardeşimle ortak oda var
2 katkı ev
Odam var
Odam var evimiz 5 odalı
Evim 1 1 ve bütün odalar bana ait 😂
5 odalı kendi odam var.